Nuffnang bermimpi ke???


Last check CPUV yang saya dapat 03 Oktober lepas, Kasi App Campaign...Semalam langsung tak check Nuffnang...Hari nih check umangggg aii tanjat gugurl tau..Sekali ada 6 cpuv baru yang muncul...

Korang tengok cpuv yang saya dah nomborkan tuh..Tuh cpuv yang baru muncul hari nih...Tapi yang peliknya ada antara iklan cpuv yang saya dapat tarikhnya start dari bulan Ogos...Erm agak pelik di situ..

Bermimpi ke Nuffnang?? Melimpah ruah cpuv yang saya dapat..Setakat nih ada 10 cpuv yang on going...Kenapa eh jadi macam nuh...Ke sebab isu yang ditimbulkan blogger blogger otai menyebabkan Nuffnang bermurah hati bagi iklan pada blogger blogger..Apa apa pun rezeki kan... Thanks Nuffnang sudi bagi iklan banyak banyak..Boleh tambah isi tabung..huhuhu

CPUV  #80 - #85
HP PC DEMAND GEN DIGITAL
PROTON PCC
RHB NOW - LET'S TRANSACTION
SME MICRO FINANCE

26 comments:

  1. Mengigau agaknye. Hahaha. Alhamdulillah..rezeki..

    BalasPadam
  2. nak pujuk hati bloggers balik kot? hehe

    BalasPadam
  3. kak pun terkesima sekejap bila check nuffnang..
    tak pernah2 9 cpuv berderet..
    biar betul..:-))

    BalasPadam
  4. dah rezeki penat lelah berblogging kan. Alhamdulillah

    BalasPadam
  5. iya kak. blog Ros pun dihujani Cpuv. hikhik. tetiba ramai blogger yg updated pasal cpuv yang menjengah kan. biar nuff mimpi lama sikit.

    BalasPadam
  6. mimpikah nuffnang.. hehe.. yang penting banyak cpuv yg tgh ongoing kan kak. tahniah2 :D

    BalasPadam
  7. mimpikah nuffnang.. hehe.. yang penting banyak cpuv yg tgh ongoing kan kak. tahniah2 :D

    BalasPadam
  8. ha kan.. tengok.. rezeki datang bergolek2... nasib baik still berblog.. teruskan jer k...

    BalasPadam
  9. hihihih...lebih kurang ler dengan blog kak yong...seronok betul bila tengok CPUV berderet deret nie...

    BalasPadam
  10. wow... banyaknya... rezeki selepuk sekali masuk ye

    BalasPadam
  11. wah..banyaknye..Alhamdulillah..
    tahniah, saya masih belum dapat mimpi tu lagi...hehehe..

    BalasPadam
  12. rezeki namanya tu kan, alhamdulillah =)

    BalasPadam
  13. ...tapi erning nya slow sangt..nak dapat 10 ringgit pun susah.....

    BalasPadam
  14. Byk tu bukan sng nak dpt iklan byk mcm tu

    BalasPadam
  15. Tahniah sis...semoga sentiasa di murahkan rezeki....

    BalasPadam
  16. Mmg byk, tapi ada yg mmg kosong je kalau akk perasan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.