Kenapa baik hati sangat??? Ke ada udang di sebalik batu???

Assalamualaikum....

Ermmm....Tak tahu nak mula dari mana pulak..hehee..Actually, pagi pagi saya bukak akaun nuffnang nak tengok uv..Then, check earnings naik ke tak...Sekali tengok ada satu iklan baru yang muncul dengan setiap iklan ada tiga..Semalam check ada cpuv baru jugak..Ada tiga jugak..Semalam nak postpasal cpuv tuh tapi ditangguhkan hari nih sebab nak tengok earning meningkat ke tak..Alhamdulillah check tadi earning memang meningkat....So, hari nih leh publish entry..

Seronok memang seronok dapat cpuv baru tapi yang tak seronoknya bila timhul was was kat hati  saya nih hah..Sebelum nih saya ada post yang saya dapat iklan Sime Darby sekali tiga kan....Ok nak dijadikan cerita cpuv tuh tak beranak pun..Cenggitu ajelah...Telur ayam..Bak kata blogger Suria Lekatlekit cpuv mandul...Hahaha...I like her statement....Nuffnang baca mahu sentapness..kihkihkih..

Saya terfikir lah kenapa baik sangat hati Nuffnang nih....Melimpah ruah cpuv Nuffnang bagi ke ada udang di sebalik batu sebenanrnya..Manalah tahu kot kot jadi macam tahun lepas cpuv langsung takde menjengah kat blog blog..Pernah jadi hot issue kan....Balik balik keluar burung biru tuh...hahaha..



Semalam dapat cpuv LAMIDO Digital campaign...Tiga tiga ada eraning...Hari nih daoat zurich Insurance Contest pulak...Tak nampak lagi iklan nih kat mana mana blog...Hopefully cpuv nih tak mandul lah..hahaha...Semalam ada baca entry sorang blogger nih pasal iklan gandaan tiga nih...Nuffnang maklumkan berlaku kesilapan teknikal admin cpuv nih...Erm..apakah maksudmu itu Nuffnang???? Bila kesilapan dah pulih takkan kau nak tarik balik cpuv dan earnings yang blogger dah dapat..Mahu meroyan dibuatnya..Jangan buat pasal...

Setakat hari nih ada 15 cpuv tengah on going..Seharah yang menakjubkan sepanjang saya jadi blogger...

CPUV #89 - #94 LAMIDO DIGITAL CAMPAIGN & ZURICH INSURANCE CONTEST

26 comments:

  1. kita tengok je lah ummi,kot2 saja nak main2...on going je tapi credit tak pasti lagi kan

    BalasPadam
  2. Thniah... Katanya ada masalah teknikal..

    BalasPadam
  3. haha..sy dah xharap dah..tggu nuffnang da ok bru bole pcye CPUV tu betul ke tak..

    BalasPadam
  4. Tu la, ana rasa nuffnang de masalah ni. Tu yang laju je cpuv masuk. Btw tahniahh.

    BalasPadam
  5. Hehe tulah pasal...saya pun kena...btw suka sgt dengan istilah cpuv mandul tu hehe

    BalasPadam
  6. Mmm ada udang tak pe jangan habuk pun tarak... hehehe

    BalasPadam
  7. nik pun dapat byk gak .tapi pelik la. banyak yg mandul jugak..haha.tak bergerak pun

    BalasPadam
  8. berani la nak tarik balik..blogger mengamuk ramai2 nanti..heheh

    BalasPadam
  9. Tu la mcm pelikkan... Fiza pun ada 12 cpuv tgh on going. Yg latest gandaan 3 cpuv zurict insurance contest.

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum...

    visit2 sini baca entry.. jangan nuffnang tarik balik earning cpuv tu dah... ada cpuv 18 tgh 'on going' memang agak pelik ... nuffnang dah kena conplain kaw2.. baru nak bg cpuv..

    mselim3

    pls: kita wait and see ..

    BalasPadam
  11. sama lah situasi kita kak.. 3be yang sama serentak.. :D
    harap-harapnya, earning pun naik lah kan kak.. :D

    BalasPadam
  12. Hahah, tulah. Bukan main banyak lagi tapi earning susah nak naik. Huhu.

    BalasPadam
  13. sha punya pun dapat banyak tapi mandul... nuffnang saja nak bikin kita happy je bila nampak cpuv banyak... hahaha ! nasib baik sha tak kisah sangat....

    BalasPadam
  14. mimi selalunya macam tu lah kan, bukan semua cpuv kita dapat earning, ada juga yg sambang ..nasiblah hehe..:)

    BalasPadam
  15. saya dengar ada masalah teknikal
    jangan ditarik balik udah ler ye
    banyak tu
    cuma saya ajelah yang tak bernasib baik

    BalasPadam
  16. tahniah kak.. jijah pon dpt banyak tu..hhe

    BalasPadam
  17. yg psl ada prob tu, dia g anto ticket dkt nuff ke

    BalasPadam
  18. banyak kan cpuv sekarang ni
    jadi heran plak kat nuffnang ni
    btw tahniah pink ummi :)

    BalasPadam
  19. hi..datang BW sambil menjemput join 1st giveaway saya..kalau sudi jom support!!

    http://eirza.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-erza.html

    BalasPadam
  20. Udang disebalik mee! hahahahah akak ditagged tau!

    http://jindrisska.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    BalasPadam
  21. untung kak... update entry cepatan nnti org klik iklan heeeeeeee~

    BalasPadam
  22. CT tak ada banyak cem ni pun T.T semua satu satu saja sob sob..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.