Jumaat, 3 Oktober 2014

CPUV Kasi App Campaign


Semalam dapat hari nih dapat lagi..Alhamdulillah syukur....Thanks Nuffnag sudi bai cpuv baru lagi..Setakat nih ada 5 cpuv yang tengah on going...Kali nih cpuv Kasi App Campaign..,

Nak terang lebih lebih pasal iklan nih pun saya tak tahu sangat sebab tak nampak iklan pasal nih...Kawan kawan ada tak yang dapat iklan yang sama macam saya nih??

P/S Sejak dua menjak nih Nuffnang bermurah hati bagi iklan kat bloggers....Hehehe

CPUV #79 - KASI APP CAMPAIGN

16 ulasan:

  1. Wah! Macam menarik je cpuv tu.. Tak jumpa lagi.. Nnti jumpa kite klik ye..😉
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  2. tahniah sis.. kasi ni kalau tak silap shad website untuk bagi gift card dekat kawan2, pastu boleh redeem hadiah. kira macam kita nak bg surprise hadiah la dkt kawan, then beli hadiah on9. Lebih kurang la macam tu. hehe.. https://www.kasi.my/

    BalasPadam
  3. tulah akak...kite pon rase semenjak dua menjak ni nuffnang murah hati sangat...kite dapat 8 cpuv sekaligus... nuffnang demam ke pening ke ape ni...ahhahah :D

    BalasPadam
  4. tahniah kak :)
    done klik iriz dgn sunsilk.

    jenput baca kak. mekaseh :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/10/terima-kasih-hadiah-4.html

    BalasPadam
  5. Salam singgah sini sis...Allahamdulillah dan tahniah sis...Salam Aidiladha buat sis sekeluarga..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.. Tahniah kak.. Rezeki..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.