Hadiah menang join GA Rexona di FB

Assalamualaikum...

Selama beberapa hari saya "rehat" dari blog hari nih nak pulun habis habisan..Masa time entry nih saya dan family kecil saya dah gerak ke Sg Rambai kampung incik hubby..Kitorang buat kenduri aqiqah anak sulung..Walaupun agak lambat buat tapi asalkan buatkan..Nanti saya update pasal kenduri aqiqah..

Dah meraban saya nih..Sebenarnya nak cerita pasal semalam..Dapat bungkusan pos biasa. Tak tahu daripada siapa..Bila bukak bungkusan tuh rupanya hadiah roll on deodorant Rexona yang saya menang hasil join contest yang dianjurkan..Tak silap saya dah lama kot contest tuh saya join..Baru semalam saya dapat hadiah..Sampai lupa dibuatnya..


Rexona Shower Clean 15ml..Dapat dua botol..Okeylah kan tambah stok..Kat rumah pun ada lagi stok sebotol..Yang sedia ada pun belum habis lagi...Selalumya sebotol memang jimat sampai sebulan ke sebulan setengah..

Saya sebenarnya memang pengguna Rexona tapi Rexona warna ungu tuh yang Rexona For Women..Dari dululah memang setia dengan Rexona aje..Memang selesa pakai Rexona nih, keti pun tak rasa melekit ke apa..Bau pun wangi...Nanti stok yang ada habis boleh try Shower Clean nih pulak..

TERIMA KASIH REXONA!!!

13 comments:

  1. wah tahniah! cx pon gune rexona tp hijau for women tu. dulu purple tp da bosan dgn bau die, so tukar. hehehhe

    BalasPadam
  2. Saya pun suka masuk contest2 yg free nih.. Ada sekali tu pernah dapat buku nota daripada Kotex.. hehe. tak sangka pulak jadi org yg bertuah dapat hadiah tu.. :)

    anyway, tahniah utk pinkummi :)

    BalasPadam
  3. singgah sini kak mimi setelah sekian lama..huhu. kak, saya dah tukar url blog, nanti jemput singgah ye blognisalpunya.blogspot.com

    BalasPadam
  4. saya pn guna rexona jgk. Yg roll-on nie mmng sdp dpakai. Dulu pakai yg stick tapi tiak allergy smpai gatal+hitam

    BalasPadam
  5. Saya guna Nivea.. wangi ye rexona nih..nanti baya cuba ye..

    BalasPadam
  6. irra da xpakai rexona. masa preggy anis terbaca satu ingredient dalam ni xleh kat ibu mengandung. maka xguna la...guna nivea...mengandung kali ni xguna apa2 deadorent..bior bau asli jer..seb baek jarang jalan2 kan..haha

    BalasPadam
  7. Tahniahh.. ^_^ ana dari dulu tak ngam ngan rexona. I feel better pakai nivea. Muehehe. Lain orang lain citarasanye, ye dak?

    BalasPadam
  8. samalah kita, saya pun pengguna rexona
    sejak zaman anak dara, serasi dah
    tahniah menang!

    p/s-sib baik tak tutup blog, kan banyak benda nak cerita =)

    BalasPadam
  9. syok masuk GA kalau bertuah and menang.. akak selalu memang so boleh masuk banyak banyak

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.