Tahniah buat blogger kak Ina a.k.a IntaNBerliaN

Tadi saya wassup kak Ina tanya perkembangan dia..Semalam kan dia ada update entry ringkas yang kak Ina dah keluar tanda nak bersalin.Alhamdulillah kak Ina dah selamat bersalin semalam...


Sebelum saya up entry nih saya dah mintak izin kak Ina tau..Kak Ina pun dah bagi green light kat saya publish entry nih.Alhamdulillah urusan kak Ina dipermudahkan...

Tahniah kak Ina dan suami atas kehadiran orang baru..

23 comments:

  1. alhamdulillah...dipermudahkan...tahniah ina dan keluarga..

    BalasPadam
  2. saya pn dh baca ina announce dh bersalin dpt anak gegerl

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Tahniah buat kak ina.. :)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..tahniah... :) bertambah ahli keluarga baru.

    BalasPadam
  5. wah mesti seronok dapat penyeri lagi kan?

    BalasPadam
  6. Lya pun da trbaca kat fb..tahniah Kak ina

    BalasPadam
  7. wah alhamdulillah semua dipermudahkan..tahniah..semua girl..hehe

    BalasPadam
  8. heroin lagi kak ina ni.. hehe tahniah kak ina.. selamat berpantang!

    BalasPadam
  9. syukur dan tahniah buat blogger intan berlian

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.