Khamis, 11 September 2014

Senarai peserta Segmen Bloglist PinkUmmi

Pertama sekali saya nak minta maaf sebab lambat update senarai nama peserta segmen...Busy sangat...Hari nih korang check sama ada blog korang ada tersenarai ke tak...Untuk dua orang peserta bertuah esok saya umumkan...

Bloglist Pink Frozen


  1. http://loveneddy.blogspot.com
  2. http://www.mamaniza.com
  3. http://aniesandyou.blogspot.com
  4. http://dapirjirankuberasap.blohspot.com
  5. http://cetusanmind.blogspot.com
  6. http://sitizawiah95.blogspot.com
  7. http://ciklapunyabelog.blogspot.com
  8. http://farahwahyda.blogspot.com
  9. http://www.mialiana.com
  10. http://www.azhafizah.com
  11. http://izzeyda.blogspot.com
  12. http://www.duniashida.com
  13. http://www.schanazri.com
  14. http://mama3farhanah.blogspot.com
  15. http://blogashalya.blogspot.com
  16. http://abahbz.blogspot.com
  17. http://mardiahdiana.blogspot.com
  18. http://jarimanistravel.blogspot.com

Penyertaan selepas 09/09/2014

  1. http://coratcoretnurul80.blogspot.com

Bloglist Lavender Frozen

  1. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
  2. http://cahayaalammaya.blogspot.com
  3. http://aziazidah.blogspot.com
  4. http://petakbunga-diari.blogspot.com
  5. http://famf-tower.blogspot.com
  6. http://ziezah.com
  7. http://shumie-dz.blogspot.com
  8. http://hanyadihatiku.blogspot.com
  9. http://www.mommylizz.com
  10. http://adnan-daughter.blogspot.com
  11. http://www.fayreemizan.blogspot.com
  12. http://karyamahirah.blogspot.com
  13. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com
  14. http://rainfallasleep.blogspot.com
  15. http://zafarah.blogspot.com
  16. http://syazdanny2329.blogspot.com

Penyertaan selepas 09/09/2014

  1. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Sila semak link url blog korang betul atau tak,tersenarai atau tak...Maklum pada saya..Penyertaan untuk bloglist yang diberi selepas 09hb tetap jugak saya terima sebab nak masuk dalam bloglist cuma untuk cabutan dua peserta bertuah penyertaan selepas tamat segmen adalah tak layak..Jelaskan...Nantikan esok pengumuman dua peserta bertuah ye..

24 ulasan:

  1. Terbaik. Goodluck utk mereka. Dan tahniah pd yg bertuah. ^_^ ana tak sempat join. Lainkali ade lagi baru join. Insya-Allah.

    BalasPadam
  2. Group Pink Frozen no.11.. yup betul link dinyatakan..

    BalasPadam
  3. anis ade dekat lavender frozen nombor 10.. :)

    BalasPadam
  4. Yeayyy no.8.. lambai2 sikit kt awak..macihh dear..=D

    BalasPadam
  5. ala, busy sangat. x smpat nak join. T__T

    BalasPadam
  6. salam..

    saya masuk dalam list pink frozen..cuma salah ejaan url..
    pembetulan: http://dapurjirankuberasap.blogspot.com..

    hihi, tq..^_^

    BalasPadam
  7. macam tak sempat je nak join aritu :( sobsob

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Jumaat Sis...Diana no.17 dalam bloglist Pink Frozen....

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Ada yang under Pink Frozen no15..akak dah edit link url tuh

      Padam
    2. Ok kak blog akak pun dah ada dlm blog list lya hhee

      Padam
  10. Huhuhu x terpilih tp x pe lah x rezeki maybe next time :-)

    BalasPadam
  11. huuurm.. kesibukan dua minggu berturut turut huurm..

    BalasPadam
  12. huhi.xdan nak join la.. ogos sptember cma jeling jeling je nengok blog..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.