Isnin, 1 September 2014

Penangan Skincare Dnars


Ada suatu hari yang lepas pageview saya mencanak naik..Bila disiasat rupa rupanya gara gara skincare Dnars..Dah ramai ke yang sedar dengan kehadiran Dnars nih...

Ala kalau korang masih blur tak tahu skincare yang mana satu,korang pernah tak tengok iklan yang model perempuan tuh yang kena kejar dengan lelaki sebab lelaki tuh nak cakap "Awak memang cantik dari kecik ke?"..Yang lagu iklan tuh "Hellooo,siapakah gerangan bolehkah berkenalan...."Gigih tau nak terangkan supaya korang nampak skincare apa..

Sebelum nih saya ada up entry berkaitan dnars nih sebab saya guna dnars...Saya sempat juga promote kat kawan kawan alhamdulillah serasi dengan kulit muka diorang. Cuma saya dan ada kawan sekolah saya dah stop guna Dnars..Sebab apa?Tak perlulah saya bagitahu nanti timbul kontroversi pulak...huhuhu...

So far sepanjang saya guna Dnars memang elok dan puas hati sangat tapi tuhlah atas faktor yang tak dapat dielakkan terpaksa stop pakai...Ada sesiapa kat sini yang pakai Dnars??Angkat tangan...

12 ulasan:

  1. mama pengguna dnars sejak awal tahun hari tu..

    BalasPadam
  2. ok ke kak pakai ni?.. hari tu hampir nak beli. tpai bila google, ada yang kata ok, ada yang kata x..

    BalasPadam
  3. Ana tak pernah pakai ape2 produk. Tak berani ambik. Huhu

    BalasPadam
  4. memang nak try guna dnars..tapi kenapa kak stop?macam ada masalah ja dgn produk ni..

    BalasPadam
  5. skincare ni ikut orang jugak..tak semua orang serasi

    BalasPadam
  6. Waaa.. Mencanak naik tu kak.. Sy xpkai prduk lain slain olay.. Kulit susah nk serasi dgn lain prduk..

    BalasPadam
  7. 1st time dengar pasal produk nie.. tapi farah takut nak tukar skin care lain.. yg skrg dh sesuai.. =D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.