Selasa, 16 September 2014

Menang GA Mamaniza.com


Alhamdulillah menang ga yang dianjurkan Mamaniza.com...Menang novel yang disponsor blogger Husna...Details pun dah bagi semalam...Yang kelakarnya semalam berlaku kekeliruan sebab sebelum nih saya check link saya,saya nombor 8. Bila nama naik menang novel tapi nombor tuh jadi 7..Saya takut penganjur tersilap taip ke apa kan sebab buatnya bukan saya yang menang tapi orang lain...Takut saya kot kot terambil hak orang..Bila deal dengan mamaniza barulah saya faham...Saya check nombor peserta saya dekat entry lama..Padahal kena check kat entry baru..Adoiii...Tengah beronok ronok jenjalan memang otak tepu tak boleh nak fikir..

Sorry ya mamaniza sebab nyusahkan mamaniza sekejap....Huhuhu..Saya ingat saya sorang aje ada masalah nih rupanya ada jugak blogger lain cakap nombor diorang salah..Nih mesti kes macam saya kan...Adoiii...

Tak sabar nak tunggu hadiah novel tuh...Novel apalah tuh kan...Kaki novel macam saya memang tak sabar..hehehe...


24 ulasan:

  1. tahniah Mimie. CF takde rezeki nak menang. hihi

    BalasPadam
  2. hihihi, tak mengapa.. rezeki tu,.. :) novel apa agaknya ye.. nak jugak tahu ni.. hihi

    BalasPadam
  3. Tahniah kak mimi. Padanlah smlm tgk mama de wat entri utk pserta GA nye. Rupenye problem camni. :) dah masuk mood cuti la ni ye?

    BalasPadam
  4. tahniah kak :D

    nanti bleh review novel tu ;)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah memang lagi puan mimi kita ni

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.tahniah :)
    dpt novel tu bestnya

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.