Isnin, 29 September 2014

CPUV SENHENG Online Store One


Alhamdulillah Jumaat lepas check adacpuv baru masuk...Kali nih dapat cpuv dari Senheng pulak...Di saat blog agak slow dan tak berapa update Nuffnang sudi bagi cpuv baru...Nampak sangat tak bagi saya sunyi daripada blog.

Siapa pernah beli barang elektrik kat Senheng?? Saya pernah sekali bershopping kat Senheng nak beli oven dan mixer..Siap buat kad lagi...Sekarang Senheng dah ada online store..So dah boleh bershoppung thru online..Sekarang semua di hujung jari kan...

CPUV #76 - SENHENG ONLINE STORE ONE

19 ulasan:

  1. tahniah kak. sy xdpt senheng tp dpt sime darby :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum dan singgah sini sis....tahnia yer...

    BalasPadam
  3. tahniah mimi! lum terjah Nuffnang lagi arini..hehe

    BalasPadam
  4. saya pun pernah sekali beli barang kat senheng
    lepas tu dah tak beli dah

    BalasPadam
  5. tahniah. X prnh brshopping d sengheng sbb x tahu kat sini kat mana ade kedai senheng

    BalasPadam
  6. tahniah...

    wah hebat siap dah blh on9 senheng ni kan

    BalasPadam
  7. alhamdulillah... tahniah... sy pun ada dapat juga... pernah beli tv dan handphone kat senheng

    BalasPadam
  8. tahniah.apa apa po skrg smua dihujung jari. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.