Rabu, 24 September 2014

Come back

Assalamualaikum...

Rindu kat korang....Tunggu ye saya terjah rumah korang...Lepas nih dah boleh blogwalking dengan hati yang senang sebab Note dah okey...Lepas tuh, incik hubby hadiahkan something yang memudahkan kerja bini dia nak blogwalking dan update blog....

Tunggu tau korang....Saya ada kerja nak buat..Nanti saya singgah tau...

30 ulasan:

  1. Lega tak terkata ye Mimi. Kalau tak muram durja tak dpt berblog.

    BalasPadam
  2. Apelah agaknya yang husben akak belikan tu. Ehem ehem. :P

    BalasPadam
  3. woww.. henpon rosak siap dapat hadiah lagi tu..bestnyaa kak

    BalasPadam
  4. alhamdulillah dah okay yea,
    selamat berblogwalking ummi :)

    BalasPadam
  5. ok..saya tunggu dengan kapet merah nanti..heheh

    BalasPadam
  6. cepat2 banyak citer kat blog akak yang mimi x terjah lagi ni...

    BalasPadam
  7. mana mimi ni, selalu rancak aje ni =)
    anyway kalau ada masa, join ni Giveaway by twosevenzerosixzero

    BalasPadam
  8. wah dapat hadiah tu...hadiah apa..nak gak..kikikiki....sue pon ni baru nak BW

    BalasPadam
  9. Selamat kembali kak mimi. Rindu kak mimi jugak! Lama menghilang. ^_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.