Buah tangan untuk kawan kawan pejabat


Selalu kalau jalan mana mana FM atau keychain jadi pilihan utama untuk diberikan sebagai buah tangan untuk kawan kawan pejabat kan...Macam kat pejabat saya kalau kawan kawan pergi mana mana memang diorang bagi FM atau keychain...Sampingannya makanan atau kudap kudapan..

Saya decide bagi kawan kawan pensil yang hujung dia ada strawberi getah tulis Cameron Highlands...Tak lupa juga saya bagi coklat koko jelly...Nih aje yang mampu saya bagi..Lagipun percutian nih tak dirancang pun..Plan last minute...

31 comments:

  1. Alolo..kiutnye pensel tu hade logo strawberry lagi tu.

    BalasPadam
  2. Alahai comelnya kak ok la tu da juga buah tgn utk rakan2 sepejabat kan

    BalasPadam
  3. kann FM dan keychain tu yang biasa. Lagpun skang ofis kena 5s x boleh dah nak atur keychain kat partition. sesekali tukar ole ole cara jugak.. yang penting tanda ingatan..

    BalasPadam
  4. kalau feztime melancong kat sesuatu tempat tu mesti beli ole2. nila datang 2nd time xbeli apa2 dah. hehe kalau cameron ni. beli buah2an kering ja :P

    BalasPadam
  5. comel sangat pensel tu... dulu sebelum kawin rajin kumpul benda2 comel cenggini...

    BalasPadam
  6. macam ni pun kawan2 suka jugak..nama pun hadiah mestila kawan2 suka..

    BalasPadam
  7. untuk saya takde ke? huhuhu.
    jangan marah :p

    BalasPadam
  8. Untungnya sape jadi ofismet awak.. :)
    Ada lebih tak? hihihihi..

    http://rahsiavitaminibu.com

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan singgah Jumaat Sis....comelnya...

    BalasPadam
  10. Kalau pi CH ni, semuanya strawberry... :)
    Suka2...

    BalasPadam
  11. alaa kak.. the thought that counts. tak kisah kasi apa pun yang penting ikhlas. sesekali tukar selera lah pulak kan.. asyik fm saja..

    BalasPadam
  12. saya pun kalau p memana jari FM
    tak apalah mimi, yang penting ikhlas
    mesti kawan2 mimi suka tu

    BalasPadam
  13. comelnya pensel tu siap ada buah strawberry.. agak agak lapar, boleh gigit terus pensel tu. hihihi.. gurau je kak. tak sabar tunggu akak updated story percutian cameron ni..

    BalasPadam
  14. tiba2 rasa mcm nk pergi lg cameron... bestnya..

    BalasPadam
  15. xpe kak.. Kwan2 pasti terima dgn hti terbuka.. :)

    BalasPadam
  16. cute
    yg pmtg kita ikhlas utk bri buah tangan pd mereka

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.