Jumaat, 5 September 2014

(10 Days Challenge) Day 3 - 3 Songs

Hari nih dah masuk cabaran hari yang ketiga...Cabaran kali nih tentang tiga lagu...Lagu yang saya suka...

Tiga lagu yang paling saya suka dengar ialah :-

Ya Nabi Salam Alaik

Lagu nasyid yang memang saya suka sangat sangat...Memuji Nabi Muhammad...Tak akan jemu punyalah..





Dengarlah Bintang Hatiku

Lagu nih memang touchinggg....Memg suka sangat lagu nih...


Immortal Love Song..

Lagu nih punya maksud yang mendalam tau...Nak nak penyanyi dia Judika...Memang bertambah tambah best lagu nih tau...



21 ulasan:

  1. 10 days challenge.. huhu KM join 30 days challenge

    BalasPadam
  2. Saya pun suka Immortal Love Song.
    Lagu Raihan tu memang best especially susunan muziknya :)

    BalasPadam
  3. Oh... dah masuk cabaran hari ke3 dah Mimi. Teruskan misi..

    BalasPadam
  4. dlm 3 tiga lagu saya suka dan tahu lagu nasyid tu ja

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Sis...suka juga dengar lagu Dengarlah Bintang Hatiku...hehe...

    BalasPadam
  6. wooo selamat menyahut cabaran seterusnya...

    BalasPadam
  7. Ana suka dengarlah bintang hatiku versi encik mimpi. Hehe :D

    BalasPadam
  8. tahu yang selawat nabi tu je.

    tak dengar sangat lagu dr indonesia. hihi

    BalasPadam
  9. Salam K.Mimi..
    huhu....tak pernah lg dgr ketiga2 lagu ni.. nnti nk try gugel..
    gud luck yer..

    BalasPadam
  10. saya pernah dengar lagu yang pertama tu je

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.