(10 Days Challenge) Day 2 - 2 Films

Assalamualaikum...

Maafkan saya semalam tak sempat nak up entry cabaran hari kedua yang saya join...Semalam sehari suntuk saya kat Bukit Aman attend meeting ABM..Entry semalam pun semua dah set autopublish awal awal...BW pun mana yang saya sempat...

Okey okey jom tengok dua filem yang saya suka tengok dan pernah jemu tengok banyak kali..


Mujhse Dosti Karoge

Filem nih tengok banyak kali pun tak jemu..Sebab apa saya suka sangat filem nih sebab mengisahkan pengorbanan sahabat dalam percintaan kan..Filem nih lebih kurang macam kisah saya dulu time study kat Melaka...hahaha..Kalau ingat balik memang kelakar pun ada...Tapi memang filem nih tak jemu walauoun tengok banyak kali...Tambah pulak dengan lagu lagu yang gila punya best..Saya hafal tau lagu Medley Mujhse Dosti Karoge tuh..


Frozen

Nih bukan kata mak budak,budak budak pun suka tengok banyak kali kan..Takkan jemu...Saya tengok banyak kali pun tak jemu sebab mengisahkan kasih sayang dan cinta sebenar antara adik beradik...Memang best kan...

Nih lah dua filem pilihan hati saya okey..Memang takkan jemu lah tengok..Okey siap cabaran hari kedua...Maaflah terlambat update..Esok saya update entry ketiga pulak ye..

29 comments:

  1. Mujhse Dosti Karoge mmg best mimi...sy suka gak tgok citer ni...mmg layan ar kalau tgok

    Kalau frozen ni anak sy la yg paling suka...skrg nak cari barg sume nak yg frozen nek fining dibueknya! adoii

    BalasPadam
  2. Saya pun suka mujhse dosti karoge jugak! Lagu-lagu dia best

    BalasPadam
  3. suka tengok cerita frozen gak.. ^_^ dah klik xperia akak.. :)

    BalasPadam
  4. Citer industan. Dulu2 pun kaki industan gak. Mmg best citer zaman2 tu. Skrg je citer ndustan nya semacam je xbest.

    BalasPadam
  5. sue pon suke citer muhjse dosti karoge...sue suke lagu medley lama2 tu..best kan...kire semua lagu la...naik hafal dah tu..mmmm...


    kehedo ki tummere dil me rahogi....kehedo ki tum mujhse dosti karoge...dekonggi sochongi..kal parasso kuch ka hogi..


    hahahhahha...adoiii..bikin la mimi..buat sue nak tgk balik citer ni....

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan salam singgah khamis Sis...wah...Sis peminat filem hindustan yer....hehe...tapi filem hindustan ni memang best....Diana pun suka...hehe...

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan salam singgah khamis Sis...wah...Sis peminat filem hindustan yer....hehe...tapi filem hindustan ni memang best....Diana pun suka...hehe...

    BalasPadam
  8. irra suka lagu dia je. hikhik. sebab nak tgk dr awal smpi hbis mmg xdan. klu pasang. tuan pasang kat tempat lain. layan time lagu je....tambah lagu frozen tu sgt bermakna..masa femes tu anis tgh ekzema. mmg nak ekzema tu bebas. suka nyanyi lagu let it go...

    BalasPadam
  9. Siyesly citer Mujhse Dosti Karoge best sesangat..

    BalasPadam
  10. same with me ! i peminat setia cite bollywood ni. huhuhu

    BalasPadam
  11. yeyy citer frozen tu pon jijah suka tengok! best! lagu pon best!

    BalasPadam
  12. suka gak dengan cerita Mujhse Dosti Karoge tu lagi lagi yang lagu medley tu..lagu let it go tu pulak dah memang viral :)

    BalasPadam
  13. hehehe... Sweetnya mimi suka cite frozen

    BalasPadam
  14. suka sgt tgok Mujhse Dosti Karoge/// sweettt!!!!

    BalasPadam
  15. Wlpn minat hindustan, tp mcm xpnh tgk pula cite tu..

    BalasPadam
  16. dulu suka tgok citer hindi..tp sekarang mcm dah kureng..

    BalasPadam
  17. saya pun suka dua-dua cerita tu
    cerita hindustan ni dulu layan
    sekarang dah kurang sikit

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.