Jumaat, 1 Ogos 2014

Top Pengomen bulan Julai 2014

Assalamualaikum...

Terima masih tak terhingga buat kawan kawan blogger yang sudi singgah blog picisan saya nih...Korang memang rajin lah...Kepada pengomen bagi bulan Jan-Mei harap sabar menanti gift untuk korang sebabnya ada beberapa blogger tak bagi details lagi walaupun saya dah maklumkan...


Ada yang masih mengekalkan kedudukan dalam carta top pengomen dan ada juga wajah baru yang menjengah...Ermmm..Start esok saya akan review blog mereka yang awesome nih...Sehari rwview satu blog..

Gift??In shaa Allah tapi bagi saya settlekan dulu gift untuk top pengomen Jan-Mei ye...

Nota kaki* Sayang korang ketat ketat ^_^

18 ulasan:

  1. Dateng sini buwat ngucapin Taqobalallahu minnaa wa minkum Shiyamanaa wa shiyamakum, Minal 'Aidin Wal-Faizin Mohon Maaf Lahir Dan Batin, mungkin selama ini ada koment2 saya yg kurang berkenan disini...

    BalasPadam
  2. wow nak kena rajin singgah sini hihi..
    tak nampak lagi mana CT muncul disitu kekeke..

    BalasPadam
  3. Wahh...tahniah kepada yang berjaya..semua pun hebat2..

    BalasPadam
  4. tahniah semua.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  5. tahniah semua.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  6. Ade time free dapatla ana dtg singgah n komen. Cuma puasa dan raya ni cam bizi sgt.

    BalasPadam
  7. Tahniah buat semua pengomen yang top nie ^_^

    BalasPadam
  8. eh eh..tak sangka tersenarai.. ;p thanks kak Mimi, last month selalu gak datang blog Sal

    BalasPadam
  9. walaupon last sekali jadi lah kan..hehe

    BalasPadam
  10. eh..eh.. kita ada jugak la.. suka baca blog mimi.. sempoi!!! =D

    BalasPadam
  11. nama saya pun ada jugalah
    hehe...terharulah pula =)

    BalasPadam
  12. congratulations all people that is good, you can choose a song for this in save lagu that will has anythngs you need

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.