Setelah 30 tahun..

Setelah 30 tahun hidup 7 bulan lebih hidup kat bumi Allah nih baru hari nih saya dapat merasa makan makanan nih...Ya Allah teruk betul bunyinya kan..Tapi serius korang nih baru first time tau saya makan makanan nih...Kira hari nih dalam sejarah lah..


First time tau saya makan kat A&W...Ulang tulisan sekali lagi firsssttt timeeee...Bagi saya yang pertama kali nak merasa A&W nih tastenya not bad lah..Isi burger ayam yang padat..Root beer float tuh actually saya tak tapi tak boleh digantikan dengan air lain..So, ai is redha jela..Nak tak nak kena minum jugaklah takkan nak bazirkan..Balik nanti minum air suam sampai kembunggg...

Burger yang saya makan tuh memang mabeles lah...Cheesy Peppery Chicken Sandwich..Meleleh mayonis dan sos black pepper..Baru aje pecahkan kalori masa buat fisio tadi dah makan balik makanan yang kalori beratus ratus nih..Adehhh.. Lepas nih boleh ajak incik hubby singgah A&W asyik KFC je jemu..

21 comments:

  1. last makan rasa berbelas tahun kot..dah tak ingat rasanya lgi..tapi minuman tu memang best..

    BalasPadam
  2. hehe. takpe kak. at least dapat merasa ^^, saya pun dah lama x g. susah nak cari A&W sekarang.

    akak pergi dekat mana tu>

    BalasPadam
  3. Last mkn a&w mase tu ana darjah 3 kut. Hihi. Makan burger dia.. Perghh..sedap! Nanti nak singgah laa makan situ. Tetibe nak mengenang rasa nikmat a&w. Keh3

    BalasPadam
  4. hihihi, mama sendiri pun belum pernah merasa makanan ni..dalam sejarah gak ni..

    BalasPadam
  5. Kira ok la tu... Zumal 30 tahun 8 bulan tak pernah masuk A&W lagi. Hehe...

    BalasPadam
  6. syira belum pernah makan A & W ..hehee

    BalasPadam
  7. ingat saya dulu nak ke A&W pj sesat sebab emak tahu drive ke tempat keja dia ja ke A&W, tempat lain dah tau.

    BalasPadam
  8. ain pun dah lama sangat dah tak makan A&W. Boleh la gantikan McD ni.hehe

    BalasPadam
  9. saya baru sekali mkn kat a&w tu pun sbb kfc penuh ...

    BalasPadam
  10. last makan pon macam kecik2 dulu kak.. lupa sudahh

    BalasPadam
  11. saya pn x prnh lg mkn kat sini. Dulu skali prnh mnm float dia je. Lagi pn AnW masih kekurangan cawangan di tmpat2 yg strategik. X mcm kepci n mekdi.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  12. Nurul pun ada sekali dua je makan kat A&W ni...

    BalasPadam
  13. lama sungguh tak makan A&W ni.. tak bnyk tmpat yang ada..

    BalasPadam
  14. Dah lama tak makan A&W...huhuhu..terliur pulak tengok..=D

    BalasPadam
  15. saya dah lama tak makan situ
    selalu beli float dia aje
    memang terbaik! =)

    BalasPadam
  16. last makan tahun 2011 masa masih di Kl.. sekarang ni dah jarang. bukan apa, macam tak pernah nampak pulak area sini..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.