Sampel produk dari Pixy

Alhamdulillah rezeki...Tak sangka pulak dapat..Sebab duk baca kat blog kawan kawan lain update pasal produk Pixy nih...Actually, saya memang pengguna bedak compact Pixy tau. Suka dengan tekstur bedak tuh...Selalu kalau saya apply bedak dekat muka, saya akan basahkan span...Memang hasil yang saya dapat superbbb..

So disebabkan tak nak lepaskan peluang dapat sampel free cepat cepat saya apply..Alhamdulillah dapat jugak..


Saya dapat sampel gentle & moist cleansing lotion dan radiant finish whitening cream...Sekarang produk pixy mula mendapat tempat di hati para wanita di luar sana..Semakin banyak produk pixy berada di pasaran...Tak payah beli produk mahal mahal nak nampak cantik, produk dengan harga mampu milik pun boleh buat cantik kan..

Nota kaki* Saya lupalah link fb untuk dapatkan sampel Pixy...Kalau korang rajin korang search dekat blog azhafizah.com...Fiza pun ada update pasal sampel nih.

18 comments:

  1. haritu ade trjmpa bdk muka pixy kat 7eleven. Mmng murah kan. Tapi x beli sbb nk hbskn dulu bedk muka Garnier yg sdng saya guna.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak mie, wahwahhh dapat sample free. bestnya.. sheila skrg dah taktahu produk mana yang sesuai dengan diri. masa mengandung pakai safi. skrg kulit muka cam kering balik. adehh stress kita T_________T"

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, wahwahhh dapat sample free. bestnya.. sheila skrg dah taktahu produk mana yang sesuai dengan diri. masa mengandung pakai safi. skrg kulit muka cam kering balik. adehh stress kita T_________T"

    BalasPadam
  4. saya pun ada try apply haritu. mnx pixy free. xtau lah dapat ke idak. huuu

    kalau memang bagus, nak lah juga jadi pelanggan tetap.

    BalasPadam
  5. Zumal ada beli untuk tok... Ok gak tok tak complain ^_^

    BalasPadam
  6. Sekarang dah senang nak dapat Pixy ni...

    BalasPadam
  7. saya dapat set yang haritu pun tak terguna lagi.. sejak prgnt ni malas nk bermakeup..hehe

    BalasPadam
  8. Dulu pernah pakai jugak..tapi tak sesuai dengan kulit farah la.. Ermmm...

    BalasPadam
  9. tak pernah dengar pula pasal brand ni
    ketinggalan sungguh daku ni

    BalasPadam
  10. [ernah dengar produk ni masa kat rancangan MELETOP dulu...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.