Ahad, 10 Ogos 2014

Royal Blue atau Emerald Green

AUTOPUBLISH

Syawal 2014 belum habis lagi saya dah sibuk fikir tema tahun depan..Cadangnya saya nak tema warna Emerald Green tapi entah macam mana masa beraya kat Melaka incik hubby cakap nak warna Royal Blue..



Huhuhu semangat kitorang kan...Dah fikir awal awal tema warna apa untuk tahun depan..Semoga saya sekeluarga berkesempatan bertemu Ramadhan akan datang..In shaa Allah..

Awal awal dah plan dengan incik hubby bulan Januari 2015 dah kena start beli kain untuk baju raya sebab bulan Jun dah mula Ramadhan..So,prepare baju raya siap siap supaya boleh tumpu pada bulan Ramadhan..Taklah sibuk nak shopping time Ramadhan kan...

Start Januari nanti saya dah sibuk nak survey jenis baju apa nak pakai...Disebabkan incik hubby nak warna Royal Blue dan saya nak warna Emerald Green saya decide raya pertama saya pilih Royal Blue raya kedua pulak Emerald Green...Adilkan..Merasa dua dua warna..hehehe...

Nota kaki* Entah entah tahun depan saya dah "berisi"..hahaha..

18 ulasan:

  1. bagus gak prepare awal-awal..takdelah kalut nanti kan.

    BalasPadam
  2. bestnya kak dah ada plan utk raya tahun depan..

    BalasPadam
  3. Royal Blue cantik, emerald green pun awesome..
    Nanti snap pic raya Mimi sekeluarga ye :D

    BalasPadam
  4. Diana pun nak rancang warna Emerald Green untuk tema raya tahun depan..InsyAllah semoga kita di pertemukan di Ramadhan tahun hadapan..amin..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah brsyukur kalau mimi 'berisi' thn dpn. Saya pilih emerald green.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  6. wah, memang awal sungguh ni membeli XD

    saya lagi suka warna royal blue tu. hehehe

    BalasPadam
  7. Asslmkm kak.. 2-2 cntik.. Sy pn januari ni nk cari kain siap-siap bg kat mak. Risau nti x siap. Hehe.. Mklum la, thun dpn dh beraya dgn ank. Klau x buat awal mau xdan nk berbaju raya.. Hehe

    Akk plan nk berbadan 2 eh tahun depan? Amin.. Moga termakbul ye kak tuk tambah ahli keluarga.. :)

    BalasPadam
  8. dua2 cantik...sue tahun ni kan royal blue...tahun depan tak tau lagi

    BalasPadam
  9. wah excited pilih baju
    dua-dua nampak cantiklah mimi
    kalau saya confious dah ni =)

    BalasPadam
  10. InsyaAllah... moga ada rezeki mimie timang bbay tahun depan... :)

    tak sabar nak tunggu berita gumbira ni... hehhe

    BalasPadam
  11. bagus tau klu rancang awal2 ni.. tak de lah istilah baju tak siap ke apa kan.. hihi... KM mls nak pening2 bulan puasa... hihi

    BalasPadam
  12. wah dah fikir tema tahun depan tu kak :) hihi.. takpe, prepare awal kan :)

    BalasPadam
  13. bab ;berisi' tu, Ros amin kan ye kak :)

    BalasPadam
  14. kalau 'berisi' alhamdulillah..REZEKI jgn di tolak :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.