Khamis, 14 Ogos 2014

Review blog Top Pengomen JUlai - ROS_REEZA

Kali nih saya nak review blog pengomen kedua tertinggi blog saya iaitu ros_reeza...Maaf agak lambat review blog sebab keadaan kesihatan yang x mengizinkan...



sila klik header untuk terjah blog ros ye..

Selain Su blogger Qasehnya Rania, Ros jugak merupakan pengomen setia blog saya...Memang dia selongkar habis entry entry saya..Macam yang sayabuat bila singgah blog dia...Ros tak pernah miss tau nak tinggalkan komen..

Blog Ros bertemakan warna Ungu dan ada lah add beberapa warna..Tapi tetap nampak cantik aje..Ros nih isteri tentera sama macam saya..Suami dia Kor RAMD, suami saya pun sama jugak...Hehehe...Macam berjodoh aje kitorang nih...

Blog Ros nih banyak cerita tentang keluarga dia, pastu Ros rajin gak share resipi tau...Selain tuh Ros rajin share kuota yang menarik serta doa doa yang boleh kita amalkan...Perkongsian tentang tips pun ada kat blog Ros..Gerenti korang tak jemu punya singgah blog Ros. Blog Ros pun tak lambat loading susun atur blog yang ringkas..Senang nak cari kan..

Apalagi korang jomlah terjah blog Ros..Kasi bom blog dia pulak..hahaha...Gerenti akan bom korang balik..Dia okey aje tau..Peramah jer...

10 ulasan:

  1. ok.. nanti mama nak berkenalan dengan beliau

    BalasPadam
  2. wah bestnya ade resipi2.. nt sy singgah blog beliau ^^

    BalasPadam
  3. sebab kak ros suka kaler purple katanya ^^,

    kak ros memang rajin komen dekat blog orang. sekali komen, ha, kau, banyak terus! :D

    BalasPadam
  4. Hahaha...dahsyat tuu.. Keh3 sekali bom. Tak mampu aih.

    BalasPadam
  5. Insha Allah... Akn diterjah.. Nice review..

    BalasPadam
  6. hihi.. tq banyak banyak kak MImi.. :) sudi review blog Ros ni ha.. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.