Jumaat, 15 Ogos 2014

Review blog Top Pengomen Julai - MARIA FIRDZ

AUTOPUBLISH

Assalamualaikum...

Kai nih saya nak review blog Maria Firdz pemilik blog ~Truly Love~. 

Bagi sesiapa yang belum kenal dengan Maria, Maria merupakan seorang pendidik...Pemilik blog berwarna ungu nih peramah orangnya...

Nak terjah blog Maria sila klik header di atas ye..

Saya suka singgah blog Maria sebab dari blog dia saya banyak dapat ilmu tentang persoalan dan kemusykilan dalam agama...Banyak yang kita kurang arif tentang hukum hakam dan sebagainya tapi bila baca perkongsian yang dikongsikan barulah kita faham daa jelas..Tak rugi pun singgah blog Maria sebab banyak.ilmu yang bermanfaat dan berguna dikongsikan...

Maria ada jugak bercerita tentang kehidupannya tapi sangat jaranglah...Blog dia nih saya tengok lebih banyak perkongsian ilmu..Tapi baguslah kan..Taklah tumpu pada hal peribadi ajekan. Maria nih juga seorang yang aktif join segmen dan giveaway tanda suppory dia padaakawan blogger yang lain..See..Dari situ korang boleh agak Maria nih peramah ke tak..Bagi saya Maria memang peramah dan beaar harapan saya untuk bertemu empat mata dengan dia...In shaa Allah jika diizinkan Allah.

Kawan kawan yang belum follow blog Maria boleh terjah blog dia sekarang..Serius tak rugi pun korang singgah blog dia tau...

12 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.