Jumaat, 15 Ogos 2014

Review blog Top Pengomen Julai - ISMI ANA

Okey puan puan berjumpa lagi kita dalam rancangannnnnnn Review bloggg...Hahhh sengal ke tidak..hahaha...

Kali nih saya nak review lagi blog blogger yang rajin komen dekat blog saya iaitu Ismi Ana.

jom terjah blog adik Ismi...

Ismi Ana nih merupakan blogger muda dan bujang tang tang tang ye...Tema blog Ismi warna biru dengan corak awan putih..Sejuk mata tengok...

Ismi Ana nih kalau saya tengok blog dia nampak masih baru lagi dalam dunia blogger...Blog dia pun cepat loading sebab takde widget yang banyak..Blog dia banyak menceritakan life dia,perkongsian bermanfaat dan pelbagai lagi cerita menarik yang harus korang terjah...

Sesiapa yang belum terjah blog Ismi Ana meh lah terjah blog dia..Kenal kenal dengan Ismi...Bagus budak nih...Suka bertanya dan rajin drop komen..

Jom bom blog Ismi Ana..Yang belum follow jom follow..Tak rugi kenal dengan Ismi Ana..

13 ulasan:

  1. Diana selalu berkunjung ke blog adik Isma ni..dia pun rajin berkunjung ke blog lain mcm blog Diana...Semoga kita sama2 menjalinkan ikatan ukhwah walau cuma di alam maya.

    BalasPadam
  2. Eh eh..baru bace la entri ni. Huhu.. Thank you very much much kak mimi. Teruja nye kene review. Comel je. Hihi. ^_^

    BalasPadam
  3. oh, ismi ana ni lah diari si kosong ye. selalu dengar nama tu... ^^,

    BalasPadam
  4. nanti boleh la singgah dan berkenalan. sambil tambah follower

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.