Jumaat, 8 Ogos 2014

Maya jadi mata...:-p

Hahahahahahadoiiii...Korang jaaganlah gelakkan saya..Ampun maaf dipinta..Saya sekarang update entry dan terjah blog kawan kawan guna NOTA DUA aje. So bila keypad kecik faham faham ajelah kan memang typo ajelah memanjang...

Hehehehe..Terima kasih buat kawan kawan yang tegur ke"typo"an saya itu...Korang memang bestlah..Kalau korang tak bagitau sumpah ai is tak tahu..hahaha...


Saya dah tukar jadi maya pun...Sebelum nih maya tuh jadi mata....Sejak update guna Nota Dua memang memanjang typo aje..#JanganLepasNihKenaGelarRatuTypoSudahLah..

22 ulasan:

  1. Hehehe..biasa la tu mimi...kdg2 tu kt xperasan typo tu...nasib ada yg tgur kn

    BalasPadam
  2. Sama la kita... Zumal pun update blog guna gadget kecik ja, kadang2 tu bukan salah kita taip cuma masalah spell auto correct tu ^_^

    BalasPadam
  3. saya ade perasan. Tp dlm blog biaselah ade typo2 ni. Sbb nak cepat x baca blk ntri yg dtaip.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  4. ingat memang saja letak alam mata tadi... hahaha so baca je laa... tak tegur :P

    BalasPadam
  5. hahaha.. sabo jelah... sy pon tak perasan...

    BalasPadam
  6. Haha...takpe atleast rajin gak mimie nk update blog....

    BalasPadam
  7. hehehehee nasib baik maya tertukar jadi mata. kalau tertukar perkataan lain yang pelik pelik, naya je hehehhe

    BalasPadam
  8. hahahah comel lah akak ni! gelak kite sorang2 membace...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum dan salam pagi sabtu,.wahh..tahniah eya..

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum dan salam pagi sabtu,.wahh..tahniah eya..

    BalasPadam
  11. saya pun kalau menulis entry di tab,pasti timbul ayat2 typo tu..

    BalasPadam
  12. tula kan mimi..biasa la tu..canggih macamana pon mesti ada kurangnye..

    BalasPadam
  13. Tahniah.. betul la bw guna hp memang suka typo.. menyampah.. =D

    BalasPadam
  14. hehe..sama lah gak. kadanag-kadang kalau komen kat blog orang ayat merapu je kalau pakai HP..huhu

    BalasPadam
  15. hikhikhik.. jijah pon kdg2 tulis typo gak.. bila kawan2 komen baru perasan n tukar..ngee

    BalasPadam
  16. hahaha.. yang pakai laptop ni pun kadang2 leh typo kak. ^^,

    BalasPadam
  17. hehe...tak mengapa mimi
    namapun manusia kan =)

    BalasPadam
  18. ala, takpe kak. ros pun selalu je typo bila updated gun phone. kihkih

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.