Majlis Jasamu Kenang

Assalamualaikum...

Semalam berlangsung majlis untuk big bos saya yang telah dinaikkan pangkat P/Supt daa bertukar ke IPK Perak..Terlalu baayak dugaan masa nak jayakan majlis nih..Dah lah saya urusetia induk..Memang satu cabaran untuk saya.Alhamdulillah dapat diatasi dengan jayanya..huhuhu..

Saya tepek gambar gambar sekitar majlis..Biar gambar berbicara...

 
Sebahagian warga BAKA (Bahagian Agama dan Kaunseling) yang hafir..Ada yang belum sampai lagi..Ramai sebenarnya..

 
Ucapan daripada juruacara majlis Us. Syahir..


Ucapan daripada bekas Ketua Cawangan Agama, Us Hasmunir bertukar ke Hub Halal.Dinaikkan pangkat ke Pegawai Hal Ehwal Islam S41..


Ucapan daripada mantan Ketua BAKA,P/Supt Shamsiah bte Yusoff..


Kek yang ditempah khas untuk mantan Ketua BAKA..


Semua bekas warga BAKA yang telah bertukar bergambar bersama dengan mantan Ketua BAKA.

 
Gambar candid warga BAKA...


Kad gergasi daripada kitorang warga BAKA..


17 comments:

  1. eda lupa la..BAKA tu ape yer? hehe..

    BalasPadam
  2. macam sedap jer tengok kek dia..ermm

    BalasPadam
  3. seronok majlis macam ni...boleh makan makan..hehe...kek tu nampak mengancammm..

    BalasPadam
  4. ui akak macam best jer kek tu tgh2 lapo ni hehe

    BalasPadam
  5. carik mimi dalam gambo..yang tudung pink tu kan..ihi

    BalasPadam
  6. kek tu yang paling menarik
    kad tu buat sendiri ke
    besar betul

    BalasPadam
  7. kek tu yang paling menarik
    kad tu buat sendiri ke
    besar betul

    BalasPadam
  8. dlm bnyk2 gambar sya suka gmbr kek tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.