Hadiah menang GA Ephyra dah sampai!!!

Alhamdulillah hadiah menang GA Ephyra dah sampai tadi...Dalam hati ada bunga bunga bila hadiah dajh sampai....Tapi sayang seribu kali sayang.. Mug Ephyra yang cantik tuh saya terima dalam keadaan tak sempurna...Bukan rezeki saya..huhuhu...


Mug Ephyra yang tak sempurna keadaannya...sedih sangattt...Mug nih hadiah untuk 10 peserta bertuah yang dipilih oleh Kak Amiza...Dapat mug+RM200..Mug dah dapat cuma RM200 aje belum terima lagi.


Ephyra trial pack..Tak sabar nak rasmi malam nanti...Ephyra nih saya dapat sebab jadi 20 peserta terawal hantar review Ephyra...

Terima kasih kak Mia dan kak Amiza kerana anjirkan giveaway yang suoer best nih.

23 comments:

  1. Sygnya mug tu pecah..lya x trima lgi

    BalasPadam
  2. tahniah kak Mimi.. memang GA tu :) tapi, sayanglah mug tu pecah :(

    BalasPadam
  3. tahniah mimi...sayang mug tu pecah..tapi tula kan takde rezeki..try tampal..hihi

    BalasPadam
  4. tahniah akak woooow banyak tu duit menang. aaalahai sayangnyaaa mug tu !!! sayang sngt.. huurm..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sini Sis...sayangnyer Sis mug tu pecah...apa2 pun tahniah diucapkan...

    BalasPadam
  6. tahniah sebab menang..alaa..mug tu tak boleh tukar ke?sayangnya,,

    BalasPadam
  7. Alor, sayangnye mug pecah pulak..papepun tahniah..hehe..nama kita samala :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah tahniah mimi
    mug tu boleh gam tak, sayang kan

    BalasPadam
  9. aduii... sedihnya. leh pecah plak. mungkin masa penghantaran... huhuhu

    BalasPadam
  10. cara bungkus kot tak betul
    duku semua saya meniaga benda yang fragile camni juga
    pastu sampai dekat customer pecah
    bengang customer =)

    apapun tahniah ye

    BalasPadam
  11. Zumal pun dapat trial pack tu. Syukur Alhamdulillah ^_^

    BalasPadam
  12. Kesiannye dpt mug pecah. Rasa nak marah je pos yg menghantar tu kan..sabar je la.

    BalasPadam
  13. mungkin bkn rezeki mimi, tu yg mug tu pecah. Cer tanya kot2 blh dpt lain.

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah tahniah Mimi..yg mug tu dah takde rezeki takpe..org rajin mcmnilah dapat hadiah..

    BalasPadam
  15. alaaa sayangnyaa.. kalau boleh tampal mug tu tampal lah..hee
    tahniah kak

    BalasPadam
  16. Asslmkm kak.. Alahai.. Bkn rezeki la nk guna mug tu ye.. Apa2 pn thniah kak..

    BalasPadam
  17. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking..

    Tahniah ya.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam
  18. bestnyer hadiah..tapi takper, RM200 tu lagi mahal dari mug..sabar yer ;)

    BalasPadam
  19. Alahai... Sygnya... Tmpal dan simpan je ka sbg kngan...

    BalasPadam
  20. Alahai.. Tak berkesempatan la nak simpan mug tu ye kak..

    BalasPadam
  21. Tahniah.. rezeki mimi..sayangnya mug tue pecah.. farah dpt sekotak trial jugak.. tapi dh bg kt husband pulak utk dicuba...hehehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.