Rabu, 27 Ogos 2014

K.A.M.I

gambar ihsan daripada empunya kamera hp (tengah)

Sempat lagi berwefie lepas habis majlis Jasamu Dikenang mantan bos...Kawan saya yang kat tengah tuh sibuk ajak bergambar..Lama tak jumpa katanya..Sememangnya pink dan saya tak boleh dipisahkan..

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Sis...cantik ler Sis...sama dgn Diana pink tetap jadi pilihan...

    BalasPadam
  2. warna pink mmng sesuai dng warna kulit mimi. Lembut je...

    BalasPadam
  3. kak mimi dan pink memang tak dapat dipisahkan :) tu betul.. hihihi

    BalasPadam
  4. cantik..samalah pink tak dapat dipisahkan..hehe

    BalasPadam
  5. Siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, tiada memikat. Eh eh..rase2 nak nyanyi pulak. Hihi. ><

    BalasPadam
  6. pink aje kakk hehhee ~

    jemput singgah since bloglist ida buat hal, terpksa tepek sini,
    http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

    BalasPadam
  7. sudah pasti pink pilihan hati kak kan

    BalasPadam
  8. pink itu muda... muda itu pink!
    kihkihkih... sha suka baby pink atau dark pink je.. kalau natural sangat... tak boleh angkat...hihi

    BalasPadam
  9. dah kata pengemar pink kan
    memang celah mana pun nak warna yang sama =)

    BalasPadam
  10. Lawa akk pakai pink.. Sy xberani nak berpink2..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.