Dinner lasagna roti daging lagi


Semangat buat lasagna roti..Memang kenyang tau...Kali nih bawang holland saya cincang halus sebelum nih saya tumbuk lunat...Lepas tuh kali nih saya guna daging cincang yang saya beli kat Mydin dan saya guna cheese cheddar..Sebelum nih saya guna cheese yang slide tuh...

Sebelum nih saya ada share dengan korang resipi lasagna roti versi derhaka dan versi yang asal kan..Korang boleh terjah entry saya tuh untuk dapatkan resipi..

Nota kaki*Hari nih nak makan lasagna lagi..hahaha..

22 comments:

  1. sedapnya..lapar pulak lps baca entry ni..hehe

    BalasPadam
  2. Bunda teringin juga nak cuba buat lasagna ni...belom buat2 lagi...makan pun tak pernah lagi...dok dengar cerita jer...

    BalasPadam
  3. tak pernah lagi mama makan, errmm.. nampak menyelerakan..

    BalasPadam
  4. Anak2 saya pun suka lasagna... tak pernah lagi buat guna roti.... nak cuba lah

    BalasPadam
  5. saya jarang makan lasagna.... tapi bila buat sendiri nampak cam sedap jer

    BalasPadam
  6. lasagna ni sama tak dgn roti lapis cheese?
    kalau roti lapis cheese sy sokmo la buat.kalau lasagna blom pernah mmbuatnya.. thanks berkongsi mimi

    BalasPadam
  7. akak pun biasa bt lasagna roti nih... mmg sodap n mengenyang kan

    BalasPadam
  8. rajinnya hari2 buat lasagnia

    tifaanvar

    BalasPadam
  9. tak pernah cuba lagi..tengok memang meleleh airliur

    BalasPadam
  10. Sekali tengok. Perghh..leleh air liur ni. Sedap betul ni.

    BalasPadam
  11. haritu dah ternampak orang jual lasagna tapi malas lak nak beli. adeh

    BalasPadam
  12. lasagna ni memang kenyang kalau makan wooo.... sha suka makan plain tapi kalau mama sha buat kemain banyak daging....

    BalasPadam
  13. nampak pun dah buat lapar dah
    menggoda sungguh

    BalasPadam
  14. rajinnya akak buat. cer hantar ke JB sikit. hihihi

    BalasPadam
  15. Lasagna mmng sdap.. Tp sy xblh pula nk mkn sngt.. Xlalu.. Sekadar merasa ok lg.. Hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.