Isnin, 4 Ogos 2014

CPUV Mayfair Bodyline - August

Assalamualaikum...

Alhamdulillah tadi check akaun Nuffnang ada cpuv baru muncul kat blog...Rezeki syawal...Nuffnang hadiahkan cpuv Mayfair Bodyline...

Semua tahu kan Mayfair Bodyline pasal apa kan..Siapa yang nak badan kurus cantik macam biola hah boleh terja Mayfair Bodyline...


Alhamdulillah cpuv yang sama ada dua..Untuk pertama kalinya sepanjang berblog saya dapat cpuv yang sama lebih dari satu..Selalu tengok blogger lain dapat lebih dari satu..

CPUV 68 & 69 - MAYFAIR BODYLINE - AUGUST

28 ulasan:

  1. Eh eh kita pun dapat. Tahniah kak. ^^

    p.s : Selamat Hari Raya Kak. :)

    BalasPadam
  2. Selamat hari raya aidilfitri mimi ....

    Tahniah utk cpuv tu :)

    BalasPadam
  3. Kira macam dpt duit raya ni Mimie:)
    Dia nak bagi dlm sampul duit susah dia bagi via blog..

    BalasPadam
  4. Singgah beraya :)
    Alhamdulillah rezeki raya yer...

    BalasPadam
  5. tahniah mimi.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  6. lama cuti blog, dah lupa nak check nuffnang.kehkeh..

    BalasPadam
  7. Tahniah...selamat hari raya aidilfitri

    BalasPadam
  8. wah, baguslah dah ada cpuv.

    saya x buat lagi benda2 macam ni. tak ada minat for now.

    BalasPadam
  9. Wah sis , dapat cpuv tuuu .. Tahniah ! klik-2 kat sini la eh alang-2 dah sampai .. heheheee

    BalasPadam
  10. alhamdulillah rezeki.. banyak eh dpt CPUV :)

    BalasPadam
  11. Wahh..tahniah sis..rezeki d bulan syawal ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.