Jumaat, 15 Ogos 2014

Alhamdulillah menang Giveaway Ephyra Fasa Kedua

Syukur Ya Allah...Syukur sangat sangat...Hari nih pengumuman pemenang Giveaway Ephyra Fasa Kedua...Bila saya check...Terus speechless...Nama saya terpilih antara 10 pemenang yang bertuah..



Alhamdulillah saya menang cash RM200+mug Ephyra limited edition..Syukur sesangat...Untuk 20 peserta terawal yang bagi review pulak akan dapat sekotak Ephyra Trial 10 sachet..Dan sekali saya tersenarai antara 20 peserta terawal bagi review..Saya orang ke-4 yang hantar review Ephyra..Syukur....Rezeki 19 Syawal...

21 ulasan:

  1. Alhamdulillah..tahniah mimi...murah rezeki awk

    BalasPadam
  2. Tahniah, Mimi..rezeki yang tak terjangka..Alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak mie, alhamdullilah. murah rezeki kak mie. bestnya. teringin gak nak cuba ephyra.. dah macam kusam semacam je muka kita :(

    BalasPadam
  4. wahhhh... tahniah ya... lepas ni gojes lah... (^_^)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum dan salam singgah sis..wahh..syukur Allahamdulillah dan tahniah Sis..semoga sentiasa di murahkan lagi rezeki..

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.. tahniah.. jika dah rezeki tak kemana..

    BalasPadam
  7. tahniah mimi. Comel mug tu leh bancuh ephyra

    BalasPadam
  8. alhamdulillah murah rezeki..tahniah.. :)

    BalasPadam
  9. Rezeki dari allah kan....seronoknya menang GA

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..tahniah kak mimi! Huhu..

    BalasPadam
  11. tahniah kak.. alhamdulillah rezeki akak :)

    BalasPadam
  12. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  13. syukur Alhamdulillah kak! rezeki akak tu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.