5 bintang, 5 bintang, 1 bintang


Hehehe....skyscraper aje satu bintang....Yang Large Rec dan Leaderboard dapat 5 bintang....

Bintang nih menunjukkan performance iklan melalui size banner kat blog kita...Faham tak??Nak teranfkan pun saya tak reti..hahaha...

Nota kaki* Hari nih pakai serba hitam...

10 comments:

  1. boleh tak sue nak kata sue tak tau apa fungsi dier..kikikiki

    BalasPadam
  2. hebat tu
    saya tak macam tu pun

    saya pun serba hitam hari ni
    #malaysiaberkabung

    BalasPadam
  3. sebenarnya KM pun tak faham skyscraper tu utk ape hihi..

    BalasPadam
  4. faham2 akak...kite punye semua 3 bintang...ehhehe

    BalasPadam
  5. Wah.. Dh byk tu lima nintang... Sy masih tiga, tiga dan lima...

    BalasPadam
  6. saya faham bintang2 tu tapi saya x faham apa dianya. hehe

    BalasPadam
  7. betul tu kak..bintang ni menujukkan 3 penjuru iklan kita bt kje..kalo 5 bntang kira bagus lah..kalo 1 bntg mksudnya xramai klik bhgian situ, jd xde la perfomance yg dia nk tnjuk hehee..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.