Sabtu, 2 Ogos 2014

4 Syawal - Beraya di rumah 2nd bos

Assalamualikum...

3 Syawal dah start kerja..Memang boring masuk kerja ofis sunyi sepi..Masih nood raya lagi..hahahaha..

4 Syawal saya dan beberapa kawan kawan yang standby duty pergi terjah rumah 2nd bos kitorang. Memang makan sampai kenyanglah. Tapi ambik kuantiti sikit sikit. Gila nak merasa semua makanan pastu ambik banyak banyak. Kang ada yang meletup perut..Saya banyak minum air sebab tuh makan kurang...


 
Nihlah wajah wajah yang standby duty...3 Syawal dah start kerja..


Lepas makan nasi tomato, pulun makan pencuci mulut pulak...Memang kembung perut..hahaha


18 ulasan:

  1. Zumal tak pergi beraya mana2 pun... Raya kat umah jew ^_^

    BalasPadam
  2. Wah..bestnye beraya. Ana gi beraya pun satu hari je. Itupun mood raya terbantut dek kerana kakak ana eksiden kecik.

    BalasPadam
  3. amboi.. meriahnya.. bos sy belum invite lagi hehe... tungguh je le...

    BalasPadam
  4. CT beraya kat rumah jugak sorang sorang.. kawan geng semua kat KL nun iols dah kena balik penang mak ayah mula keje..

    BalasPadam
  5. syiokknya..
    walaupon kena duty raya dihari ketiga ttp blh ziarah menziarah kan.

    BalasPadam
  6. saya tak sempat lagi beraya rumah boss (masa internship dulu).

    BalasPadam
  7. saya pn beraya rumah mak ptng raya prtama pergi blk mlm. Beraya kat rumah sndri jer.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  8. memang best raya ni.. makan makan makan..

    BalasPadam
  9. beraya lah juga ... dapat mkn free lagi ... selamat hari raya .

    BalasPadam
  10. ain pun makan sikit-sikit je time beraya rumah org. takut kembung perut plak.hehe

    BalasPadam
  11. 3 syawal dah start keja?
    saya minggu berikut nyer baru keja
    tapi keja pun nampak meriah tu mimi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.