Tukar Ads Preferences di akaun Nuffnang


Korang nampak kat gambar atas nihbahgaian ads preferences tuh...Sebelum nih saya pilih glibal cpc/cpa so sekejap tadi saya dah tukar ke charity ads..Semuanya gara gara saya terbaca entry Yana Yani pasal iklan 18sx yang muncul kat blog beliau.

So,untuk mengelakkan daripada perkara yang sama berlaku dan timbulnya fitnah serta hasil yang tidak berkat, saya laju laju log in nuffnang dan tukar ads preferences.

Hopefully lepas nih nuffnaag lebih alert bab bab iklan nih memandangkan majoriti blogger yang berdaftar dengan Nuffnang nih beragama Islam..Pihak Nuffnang kena fikirkan inisiatif untuk fikirkan cara lain untuk mengeluarkan iklan iklan...Krna lebih peka dan sensitif...So, untuk mengelakkan iklan iklan berunsurkan 18sx nih kawan kawan tukarlah bahagian ads preferences korang ye....

16 comments:

  1. Great sharing, so we can control the ads display here.

    BalasPadam
  2. thx sharing... baru rahu... takde pulak nampak iklan cekci2 sebelum ni...

    BalasPadam
  3. Itu lah. Benda ni sampai simple tapi kesan kat blog kuat. hehe.

    BalasPadam
  4. yes.. bagus akak share ni biar semua orang tukar.. CT ada ternampak jugak iklan cenggitu jejoget kat blog CT terus cari jalan macam ne nak tukar.. isk isk diorang ni memang tau..

    BalasPadam
  5. Owh baru tahu ni.kena tngok akaun nuffnang jap

    BalasPadam
  6. kalao charity add ni cpuv x trjejas ke

    tifaanvar

    BalasPadam
  7. oooo yeker kak.. baru tau ni.. thanks sharing!

    BalasPadam
  8. eh nama saya adalah
    patut dok tersedak...hehe

    BalasPadam
  9. Oo.. Ada yng jd gitu ye kak.. Tp bkn ke ads yng akn kuar tu atas pilihan yng kita click kn?

    BalasPadam
  10. ooo... ada gak iklan camtu terlepas erk...x perasan la plak

    BalasPadam
  11. kak kalo nmpak kat blog shida habaq naa..shida pn xprasan so far xde lg..

    BalasPadam
  12. ish saya lagi la.dh lama x online gna lap top
    ntah apa iklan yg kuar..
    thanks mimie kongsi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.