Khamis, 3 Julai 2014

Senarai Peserta Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi

Assalamualaikum....

Kat bawah nih senarai nama peserta yang saya anjurkan...Ermmmm..Ada jugak yang tak menepati syarat yang saya tetapkan...Saya sertakan sekali nanti senarai yang disqualified...Maaf ye harap jangan terasa...

QUALIFIED


  1. Mar Mansor
  2. Mama Idlan Irsyad
  3. Kisah Si Dairy
  4. CXopportunities
  5. Nao Mei
  6. Maria Firdz
  7. Ayu Zan
  8. MissNadia
  9. MAT NOR
  10. Misya(Aimi Syahirah)
  11. mawar berduri
  12. Joanna Yunus
  13. Umi Nazrah
  14. Nor Ariffin Hamzah
  15. ros_reeza
  16. Syuhada Salleh
  17. Nani
  18. Azieera TajulRahim
  19. Syahidah Fadilah
  20. sis ekinnuar
  21. sYiRa LoKMaN
  22. Sis Vee
  23. Cikdelima merah
  24. Syahmi Zaludin
  25. Athirah Farah
  26. miss miew
  27. Akif Imtiyaz
  28. tenku butang
  29. Nurul
  30. ANIM
  31. Asha Lya
  32. Sha Nissa
  33. siti alfakhishah aman
  34. Sha Fieka
  35. Hana Jalil
  36. Fatin Razali
  37. Fizalinolie
  38. aniesa ahmad
  39. Azlan
  40. Amy J
  41. miss wawa
  42. Wawa Ashihara
  43. Amer Amirah
  44. Syazwani Zunidan
  45. Karimah Zulkafali
  46. Adam Faiz
  47. Amanda Suria
  48. nana kimie
  49. ANa Ahmad
  50. nurul hidayah
  51. Kraf Nailofar

DISQUALIFIED (Join segmen dan beri link selepas segmen tamat - 02/07/2014 @ 12.30 @ 0030)

  1. Jie Susanos
  2. ciknadrahismail
  3. HeNRieTTa JoSe
  4. Ezza Eliza
  5. Fuza Musa
  6. YaNg AyEsHa
  7. AyuInsYiraH
  8. tifa anvar (share dekat fb) 

Sila semak nama korang kot kot saya ada tercicir ye...Bagi yang tak berjaya saya mintak maaf bebanyak ye...Yang share dekat fb pun saya tak terima...Maaf banyak banyak sekali lagi...

Nota Kaki * In shaa Allah tahun depan saya order kad raya lebih dan saya akan pastikan kawan kawan blogger dapat..In shaa Allah..doakan ye...








23 ulasan:

  1. mama no. 12... qualified... dapat ke tak tu...

    macam mana mama nak order...

    BalasPadam
  2. Alhamdulilah dalam senarai QUALIFIED no. 38

    BalasPadam
  3. qualified..tapi belum final lagikan?
    hihi..

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada mereka yang join dan tersenai....
    Salam ramadhan dari bunda...

    BalasPadam
  5. Tahniah pd yg berjaya. :) kad raya boleh di simpan buat kenangan. Alahai..

    BalasPadam
  6. cx nombor 4!! :) my favorite number! wihuuu.

    BalasPadam
  7. tahniah yg berjaya. sy tak sempat join sebab tersilap tengok tarikh.
    :(

    BalasPadam
  8. tahniah semua yg dpt. Mimi, actually saya tahu syarat nak join ga ni kene buat ntry. Saya share kat fb pn sbb tolong promo ga ni je. Tq

    BalasPadam
  9. Salam Ramadhan sis,
    Maaf bertanya,
    saya da anta link before 12.30mlm still disqualified ker?

    Rasanya saya hantar dalam tengahari.
    Its ok. May b bukan rezeki saya.:)

    BalasPadam
  10. Salam Ramadhan sis,
    Maaf bertanya,
    saya da anta link before 12.30mlm still disqualified ker?

    Rasanya saya hantar dalam tengahari.
    Its ok. May b bukan rezeki saya.:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.