Ahad, 13 Julai 2014

Salah faham

Rentetan dari entry pasal umur saya ada kawan kawan blogger yang dah salah faham...


Anyway thanks Siti Aisya Ibrahim, ros_reeza dan irrayyan sebab wish walaupun birthday saya dah laaamaaaa sangat lepas..

Actually korang saya buat entry nih sebab tak nak kawan kawan lain salah faham..Rasa bersalah pulak saya sebab maybe entry saya tuh mungkin sedikit keliru..Actually birthday saya 13/01 bukan 13/07...Saya saja update umur saya hari nih dalam tahun,bulan,minggu,hari,jam,minit dan saat..Saja suka suka nak tengok berapa lama saya daa bernafas di bumi Allah nih...

Maaf ye kawan kawan kalau entry tuh buat korang terkeliru...

18 ulasan:

  1. Alaa..yeke? Ingatkan birthday k.mimi. Baru je wish. Pstt..jgn publishkan tau. Hik3

    BalasPadam
  2. 13/1 ke??wah sama birthday la kita ye :)

    BalasPadam
  3. Ohhh. Haha. syukur Alhamdullilah dipanjangkan umur :)

    BalasPadam
  4. hihi.
    tak pa myb dorng tahu think positif.. sya pon kdng kdng bila sampai tarikh hari lahir saya walaupon bln lain sya ttp dok kira jga..

    BalasPadam
  5. aah da lama lepas..

    nak wish jugak la. hehe

    HAPPY BIRTHDAY, SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIPANJANGKAN UMUR =)

    BalasPadam
  6. hahahhaa.. malunya Ros.. memang konfius. hikhik

    BalasPadam
  7. skrang dh ade fb snng nak ingt befday teman2.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  8. Hehe... Tersalah fahamm... Xpe... Best pe de org wish lagi kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.