Peserta bertuah untuk Segmen 24 Jam : Saya Nak Kad Raya daripada Pink Ummi

Assalamualaikum....


Alhamdulillah hari nih dah Ramadhan ke 13..Macam yang saya janjikan, hari nih saya akan umumkan senarai peserta bertuah yang bakal dapat kad raya LE daripada saya..Dannnnn ada surprise juga bakal.menanti kamu, kamu, kamu...Untuk peserta bertuah yang dapat kad raya LE saya, cabutan undi dibuat oleh Aina dan Auni...So, Aina cabut 10 nombor,Auni cabut 10 nombor.. Total ada 20 orang peserta bertuah....

20 peserta bertuah yang bakal dapat kad raya LE daripada saya ialah :

44 Syazwani Zunidan
4 CXopportunities
9 Mat Nor
24 Syahmi Zaludin
20 Sis Ekinnuar
26 Miss Miew
12 Joanna Yunus
11 Mawar Berduri
34 Sha Fieka
38 Aniesa Ahmad
17 Nani
51 Kraf Nailofar
36 Fatin Razali
42 Wawa Ashihara
45 Karimah Zulkafali
39 Azlan
21 Syira Lokman
10 Misya (Aimi Syahirah)
37 Fizalinolie
27 Akif Imtiyaz

Okey, settle umumkan peserta bertuah..Sekarang saya nak umumkan surprise yang saya maksudkan tuh..hehehe....

Alhamdulillah, penyertaan daripada blogger amat menggalakkan...Dari blogger lama hinggalah blogger baru sama sama support segmen yang saya buat..Terima kasih tak terhingga buat korang..So,dengan ini saya nak umumkan...Ada penambahan peserta bertuah untuk segmen nih..Ada 9 peserta bertuah yang saya pilih dan cabut undi..5 orang yang bertuah akan terima kad raya jugak tapi bukan kad raya LE lah ye..Kad raya yang saya beli di luar nanti..Dan 4 peserta lagi akan terima duit raya RM5 setiap seorang...

5 peserta bertuah yang bakal dapat kad raya ialah :

13 Umi Nazrah(xde link entry)
18 Azeera TajulRahim
5 Nao Mei
48 Nana Kimie
3 Kisah Si Dairy

4 peserta bertuah yang bakal dapat duit raya RM5 ialah :

30 Anim
8 MissNadia
40 Amy J
31 Asha Lya

Fuhhhh...lega...Alhamdulillah settle umum nama peserta peserta bertuah.. Kepada yang tak berjaya jangan sedih sedih eh..In shaa Allah tahun depan saya akan buat kad raya LE lagi tapi kalau takde aral melintang saya akan buat lebih dan tak buat segmen macam nih...Saya akan mintak korang tinggalkan nama dan alamat aje...hehe..Puasa tahun nih tak habis lagi dah vvvverangan tahun depan punya hal..hahaha...very the vass...

Okey kepada semua peserta bertuah silalah drop nama dan alamat korang di email saya mimiazirah84@gmail.com. SAYA BAGI MASA UNTUK SEMUA PESERTA BAGI NAMA DAN ALAMAT SEHINGGA ESOK 12/07/14 JAM 1000 1400@ 2 PETANG YE. Kalau ada antara peserta yang tak serah diri, saya akan cabut undi yang baru.

Tahniah sekali lagi diucapkan kepada semua peserta bertuah...Terima kasih daun keladi..(^_^)

36 comments:

  1. Salam..yeayyy..dapat kad raya..suka2....hehe

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah...
    Dapat kad raya Limited Edition dr Pink Ummi :-)

    BalasPadam
  3. Yeyeyyyy...dapat duit raya...
    Tqvm mimi...:-))

    BalasPadam
  4. Tahniah semua alhamdulilah walaupun tak berjaya dpt kad raya dri akak ..lya jadi salah seorang peserta bertuah nnt lya hantar detail kat akak

    BalasPadam
  5. Tahniah2. Nak duit raya jugak. Hadoi..dah besar panjang pun nak wet raya. Kui3

    BalasPadam
  6. tahniah buat mereka..nama saya tak bertuah la kali ni..

    BalasPadam
  7. ha, dapat duit raya. syoknya. bila dah besar ni, tak dapat dah duit raya. sobs.

    thanks! ^^

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah rezeki cx :) Syukur. Terima Kasih! :))

    BalasPadam
  9. tahniah untuk pemenang. tak sempat nak join kali nie. takper tahun depan insya allah ada lagi. :)

    BalasPadam
  10. tahniah kpd yg menang.
    Tifaanvar

    BalasPadam
  11. tak pe lah.. x nk send kt raya kt kite..
    wasup jelor..ye..hikk

    BalasPadam
  12. Seronoklah depa yeh PU.......nampaknya sakanlah depa hantaq kad Ramadhan ni

    BalasPadam
  13. Salam Azie ..Ok jap Kak Lya antar detail ya ..

    BalasPadam
  14. Ok siap htr detail ke gmail .. Kalau tak dpt bgtau akak ya Azie .. Tahniah untuk semua yang BERJAYA ..

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah menang kad raya .. =D
    akak , saya baru email akak :)

    BalasPadam
  16. terima kasih...emm, tak sempatlah plak bagi alamat...sayangnya, tak merasa nak dpt kad raya tahun nie..huhuuu..

    BalasPadam
  17. macam mana teman boleh terlepas ni huhu...

    BalasPadam
  18. tahniah buat semua yang tersenarai. wah ada duit raya lagi :)

    BalasPadam
  19. Minta maaf akak tak perasan kemenangan berpihak pada akak.... akak demam tu yg lama akak x buka blog.... nampaknya tak ada rezeki

    BalasPadam
  20. wow.. N dapat duit raya, tapi takder rezeki sebab tak serah diri pada hari yang ditetapkan.. N takder line internet di rumah.. sedih huhu

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.