Komen peminat setia tentang episod akhir Kerana Terpaksa Aku Relakan

Serius tak puas hati dengan ending Kerana Terpaksa Aku Relakan...Bila tengok ending macam tuh terus feel macam aishhhh rasa nak aje tunjal dahi pengarah drama tuh...Lepas tuh nak tanya pengarah tuh kenapa kau sumbat semua babak kat ending..Should be ada 29 episod bukan 28...Rasa macam eh whatttheeefisshhh lah...Bukan saya seorang aje tau tak puas hati tapi ramai lagi peminat setia KTAR..Saya baca komen diorang memang sakit perut ketawa..Macam.macam komen keluar..hahaha...Penangan Kerana Terpaksa Aku Relakan...



Nama dan gambar yang terlibat saya highlight ka supaya tak timbul kontroversi...Saya nak korang fokus pada komen komen yang memang kelakar lah....hahahahadoiii...





Adoiii serius kelakar la...hahaha...Saya pun berhangeeennnnnn bila ending KTAR macam nih tau...Tergantung....Kot ye pun nak ubah sikit dari novel janganlah ketara sangatkan..Ending rushing sangat kan....

16 comments:

  1. kelakar baca komen2 diaorg ni..hihi tp memang xpuas hati kot tetiba tamat camtu je

    BalasPadam
  2. Hehe... Biasanya ending citer adaptasi novel mmg diubah.. Sbb tu sy serik dh nk tgk drama bersiri... Tmbh2 yg diadaptasi novel... Baik baca aje novelnya terus...

    BalasPadam
  3. ahaha.. lawak sgt baca komen dorg ni. alhamdulillah iqa tak tgok cter ni sgt.

    BalasPadam
  4. saya pon tengok episod last tu..cam eh apa ni? tadi pengsan kat spital pastu kat atas pelamin lak..pastu babak kat umah kg dia (mak & kakak tiri tu)..memang ntah apa2 episod last tu..

    BalasPadam
  5. Hahaha..dari episod first sampai last ana tak layan cite nih. Sbb time dia pukul 7 kan. Bz nak berbuka lagi. Hurm

    BalasPadam
  6. saya dr awal x layan cite ni.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  7. miahahaha... saya pon tergelak baca komen dia org... dan sy pun nak komen sama... ending ke laut der... bosan giler semua sence dia nak masuk dalam satu episod.. sampai tertanya-tanya, aku yg ketinggalkan episod ke? bila mas apulak si inda ni kawin dgn zin? bila masa pulak si fahin cabut lari pergi umrah? dah koma tu koma jelah... tengok2 esoknya dia sanding? pastu awat ending dia dato tu cakap dia tau mak indah tu kat mana? sheshal aku tengok drama ni tau.. huhu...

    BalasPadam
  8. mmg ramai yang tak puas hati dgn ending cerita ni..

    yaya pulak tak mengikuti cerita ni jd tak boleh nak komen byk..tp dgr cerita ada babak yang dipotong dan tak ditayangkan..

    BalasPadam
  9. hehehe... ssampaikan saya pun terlayan sama cerita nie. tapi setakat tengok gitu-gitu jer laaa

    BalasPadam
  10. Hadoi.. Frustnye pelayan drama2 melayu. ><

    BalasPadam
  11. Sy xtgk pun ending akhir cmne. Tup2 dh hbis..

    BalasPadam
  12. macam-macma komen ada. semua tak puas hati yer..:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.