Rabu, 23 Julai 2014

Kad Raya part 2

Alhamdulillah terima kasih tak terhingga buat kawan kawan blogger sebab sudi mengirimkan kad raya untuk saya. Ada yang saya balas ada yang tak sempat nak balas..In shaa Allah tahun depan ada rezeki lebih saya cuba bagi semua kawan kawan kad raya..Tak payah segmen bagai...


Atas kiri daripada Sally, kanan daripada Zumal...Bawah kiri daripada Jijah dan bawah kanan daripada Syira Lokman...Sally dan Syira siap bagi name card lagi...Lepas nih kerja saya nak kumpul name card blogger plak....Boleh gitu...

28 ulasan:

  1. bestnya dapat kad raya comel2... salam aidilfitri ummi :)

    BalasPadam
  2. Comel-comel kad raya diorang. .Mesti buat sendiri ni

    BalasPadam
  3. wahhh sonoknye dpt kad raya.. skg ni ssh dah nk dpt kad raya.. kalo ade pun drpd kwn2 blogger je la hehe

    BalasPadam
  4. boleh jer... blogger card skrg lawo lawo tak mcm business card

    BalasPadam
  5. lepas ni.. kita buta nme card pula kak..hehe

    BalasPadam
  6. dulu time sklh menengah siap brlumba2 nk bg kad raya.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  7. p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...

    BalasPadam
  8. meriah dapat kad raya
    buat mengembalikan nostalgia dulu kan
    seronok raya time tu

    BalasPadam
  9. banyak kad raya akak dapat..nanti siap siap bagi alamat kat fiza ye kak..boleh fiza bagi kad raya n biz card jugak :)

    BalasPadam
  10. tula ada dapat kad raya jugak tp x sempat nak up entri..
    p/s: hadiah mimi baru nak pos arini..huhu

    BalasPadam
  11. Glamour Mimi ye..banyak peminat ni..kak ana adalah sekeping dari rakan blogger Cik Pin hehe

    BalasPadam
  12. baru sedar tahun ini langsung tak dapat kad raya...huhuhu.

    BalasPadam
  13. wahhh bestnyaaa dapat kad raya.. skang ni suma nak wish kat fb je.. boringggg

    BalasPadam
  14. kalau sis nak kad raya dari saya, sis email je details kat sini >>> ameliajafri@yahoo.com

    saya tengah proses nak membeli kad raya baru. heee..

    BalasPadam
  15. salam aidilfitri kak mimi..maaf zahir batin ye

    BalasPadam
  16. salam. bestnya dapat banyak kad raya hehe

    BalasPadam
  17. Tu laa..ana pun ingat, kalau ade umur yg pnjang. Tahun depan nak balas kad raya. Huhu.

    BalasPadam
  18. sebab tue la dunia blogging nie best kan... sebab ada ramai kwn2 blogger yg awesome.. =D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.