Sabtu, 19 Julai 2014

Kad Raya daripada kawan kawan blogger

Alhamdulillah so far setakat hari nih dah ada 5 kad raya daripada kawan blogger...Terima kasih sudi bagi ye...In shaa Allah tahun depan ada rezeki saya order kad raya lebih dan tak payah join segmen..Saya sendiri akan pos kat kawan kawan...


Kad raya atas kiri daripada Shida (duniashida.com)...Kanan atas pulak daripada Nor Farihan(coratcoretsibudaktembam.blogspot.com) Tengah daripada Irra (irrayyan.com)..Kanan bawah Nur Inani (cikmanissweet.blogspot.com) dan kiri bawah Farah (farahwahyda.blogspot.com)..

Oh ya,Farah ada bagi saya pin tudung sekali hadiah tip komentar blog dia..Kalau sebelum nih saya dapat kerongsang Chanel daripada blogger Cik An, kali nih saya dapat pin Chanel daripada Farah pulak...Tetiba aje saya dah jatuh cinta pulak dengan Chanel..Boleh gitu..hehehe.

23 ulasan:

  1. wahhh mewahnya kad raya ^^ selamat berbuka ummi :)

    BalasPadam
  2. bestnyaa.. dapat 5kad raya tuu =)

    BalasPadam
  3. Saya pun dapat dari kak irrayan.com :)

    BalasPadam
  4. Seronok nya ummmi dapat banyak kad raya

    BalasPadam
  5. bestnya dpt bnyk2 kad raya

    tifaanvar

    BalasPadam
  6. tahniah kak.. kenangan kan dapat kad raya..

    BalasPadam
  7. tahniah kak..
    klik invest smart for you

    BalasPadam
  8. Tu diaaa.. Lawa2 haa. Gantung kat umah mmg cantik. :D

    BalasPadam
  9. banyak dah tu dapat nyer
    saya baru satu...hehe
    alhamdulillah rezeki kan

    BalasPadam
  10. Ooo dah sampai yer.. thanks tau sebab selalu support blog Farah...=D

    BalasPadam
  11. Bestnya dpt byk kad raya...yg akak htr dh sampai lom? Lama dh akak pos

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.