Iftar BAKA 2014

Malam tadi pejabat saya buat majlis Iftar untuk warga BAKA dan mabtan BAKA. Alhamdulillah ramai yang hadir...Penyelaras program malam tadi saya la...Bila bos dah amanahkan kena buat sehabis baik...Syukur..Selain tuh ada jugak penyampaian cenderahati untuk ustaz ustazah dan duit raya dan goodies bag untuk anak anak BAKA.

Korang tengok ajelah gambar gambar kat bawah nih...Meriahnya bila sesekali berkumpul dan pasangan serta anak anak ikut sekali...








13 comments:

  1. comelnya anak dara kamu pakai tudung
    mimi wei
    boleh tak nak cuit pipi =)

    BalasPadam
  2. salam. hehe seronok pulak sy tengok..bestnya iftar :)

    BalasPadam
  3. sronoknya..dlu zaman sekolh slalu la ada mjlis brbuka puasa..huhu..

    BalasPadam
  4. comey anak kak ummi :) boolat sangat mata !

    BalasPadam
  5. comelnya anak awak... umurnya berapa tu?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak mimie, comel sangat anak dara akak tu.. geram tengok dia bertudung. manis semacam je ... sejuk perut ummi dia ~~~

    BalasPadam
  7. cute nya bila double A pakai tudung. Sll pakaikan mereka tudung mimi. Baru nmpak feminin

    tifaanvar

    BalasPadam
  8. syiokkan.
    alahai comey anak dara mimie tu..

    BalasPadam
  9. Comelnyee anak dara kak mimi! Like mummy like son. Huhu. Speaking hancuss.

    BalasPadam
  10. best kalau dapat join majlis macam ni .

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.