Hari nih

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selesai inform peserta bertuah untuk segmen kad raya yang saya anjurkan..Sebelum nih peserta bertuah diminta serah diri hari nih jam 1000 tapi saya lanjutkan ke jam 1400..Selepas jam 1400 kalau takde apa apa maklumat, saya akan buat cabutan baru dan entry baru pengumuman peserta bertuah yang baru.

Lepas tuh, saya nak buat satu mini giveaway teka teki..Akan dipublish Isnin nih...Mini giveaway nih akan dibuka selama 2 minggu...Hadiah adalah sponsor oleh saya sendiri..Ada rezeki lebih saya share dengan korang...Hari nih saya akan draf siap siap entry mini giveaway nih...

Lepas tuh, hari nih incik hubby nak berbuka kat rumah mak a.k.a nenek saya...Saja nak berbuka di sana katanya..Boleh discuss dengan adik sepupu sekali pasal hal pertunangan dia Syawal ke 2 nanti..

Nota kaki* Siapalah peserta bertuah yang baru kan...Kad raya untuk top pengomen akan dipos selewat lewatnya Jumaat depan..

18 comments:

  1. taksabarnya nak join GA seterusnya. akak saa baru email akak,huhu ...

    BalasPadam
  2. TERBAIK la Azie ..All The Best ...Nanti Dah Publish Lya Join ya ..

    BalasPadam
  3. wah, mimie pon ada kad raya sendiri ke? untung la. hihihi

    BalasPadam
  4. emmm, saya sudah terlambat...huhuu...baru perasan..

    BalasPadam
  5. bestnya... Ade mini GA pulak.... X sabarnya

    tifaanvar

    BalasPadam
  6. no. 30, Jln Desa Ampang 21,
    Tmn Rasi Ampang, 31350 Ipoh, Perak..

    terima kasih byk2..

    BalasPadam
  7. InsyaAllah... nanti nak join mini GA tu

    BalasPadam
  8. Rajin k.mimi wat GA. Insya-Allah klu ade kelapangan ana join. :)

    BalasPadam
  9. Rajin akk buat GA kn... Bila lah nk jadi serajin itu... Haha... Masa mencemburui saya...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.