Gaya tudung bawal ala ala Mawar Fareeda

Assalamualaikum...

Hari nih saja nak ubah style tudung...Selalu tengok orang lain pakai aje kan..Yelah, saya kan dah biasa pakai wide shawl..Sesekali ubah taste pulak kan...Hari nih pakai tudung bawal..Dan telah ditransform jadi ala ala Mawar Fareeda punya tudung...


Walaupun tak serupa asalkan boleh...Saja nak ubah style tapi yang penting masih labuh...Bila tengok macam cantik pulak sesekali berfesyen macam nih...Asyik berwide shawl aje kan...

NOTA KAKI* PESERTA BERTUAH YANG AKAN TERIMA KAD RAYA LE SAYA AKAN DIUMUMKAN JUMAAT NIH YE...DAN ADA KEJUTAN BAKAL DIUMUMKAN NANTI..

32 comments:

  1. Berseri2 je pakai mcmna pon.. Asal tutup orat kannn

    BalasPadam
  2. Sesuai lya biasa guna tudung bawal je

    BalasPadam
  3. skrg ni mmg trend kan? cx pon dah pakai cmni sbb ianya mnutp aurat :)

    BalasPadam
  4. semuanya cantik sis kalau bertutup :)

    BalasPadam
  5. cantik dan simple je kan..nak beli, tapi tunggu la gaji nnt. hehehe

    BalasPadam
  6. ida pun pakai ala ala paredah jeee.. pelik ida ni, pergi kerja pakai bawal, keluar jalan jalan pakai shawls hihihihi

    BalasPadam
  7. cantik gak mimi, kak ana pernah cuba, anak buatkan..hehe

    BalasPadam
  8. saya tak reti lagi buat mcam ni.asyik senget je..comel akak pakai bawal.nampak lagi muda

    BalasPadam
  9. Kalau kerongsang tu besar lagi. Lagi terserlah. Cantik kan. Huhu

    BalasPadam
  10. Kalau dah yg pakai tu cantik apa gaya tudung pun cantik Mimi.

    BalasPadam
  11. xperlu yg mahal2 pn dh cantik tu kan kak..hihi..

    BalasPadam
  12. Nak caras mawar lettuww , nak jadi orked ke kak ? Wakakaka. :P

    BalasPadam
  13. Femes gaya ni masa balik kg ari tu.. Hehe

    BalasPadam
  14. cantik...warna tudung tu pun cantik..
    sambil menabung tuk mimi :)

    BalasPadam
  15. Lg prefer gini dr pakai paridah..nmpk muda u'ollssss..hehehe

    BalasPadam
  16. simple je pakai camni kan..takyah nak belit dah :)

    BalasPadam
  17. pakai mcmni lebih selesa dan lebih sopan kan.. tak perlu la keluar duit beratus ratus untuk sehelai tudung.. hehehe

    BalasPadam
  18. nmpak lain mimi pakai tudung bwl. Muka nmpk bujur je.
    Tifaanvar

    BalasPadam
  19. saya memang sejak dari dulu pakai tudung bawal aje
    tapi tak pandai gayakan yang ala-ala tudung fareeda tu

    BalasPadam
  20. biasa nmpk mimi pakai shawl je... bawal ni pun cantik dgn mimi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.