Jumaat, 11 Julai 2014

EPHYRA - Ephyra Produk Halal Yang Rasa Amazing!!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah dah selesai cabaran 30 hari minum Ephyra hasil join Giveaway Ephyra yang dianjurkan mialiana.com...

So,hari nih nak share dengan korang testimoni saya minum Ephyra selama sebulan...


Atas : Gambar sebelum...Muka nampak gelap..Eyebag teruk...
Bawah : Gambar selepas...Cahaya yang sama saya guna..Eye bag makin kurang..

Nampaklah perubahan muka saya sekarang nih..Cerah sikit daripada dulu...

 Pipi kiri

Atas : Liang roma jelas terbuka.Dan muka ada bekas berlubang..
Bawah : Liang roma mengecil dan bekas berlubang semakin mengecil

Pipi kanan

Perubahan - perubahan yang saya alami sepanjang amalkan Ephyra.

Muka kusam vs muka cerah bermaya

Dulu muka saya memang kusam tau. Bila nak keluar pergi mana mana muka wajib tepek bedak...Sebab nak tutup kekusaman muka tuh...Alhamdulillah sekarang muka dah tak kusam,muka nampak makin cerah dan bermaya..Sekarang keluar saya tak apply bedak pun...Malas..Suka muka natural macam nih...

Liang roma terbuka vs liang roma mengecil

Saya memang ada masalah liang roma terbuka tau..Macam macam produk saya guna tapi satu pun tak jalan..Sekarang alhamdulillah liang roma semakin mengecil..Cuma sekarang saya nak berusaha nak kurangkan muka yang berlubang sebab suka picit picit jerawat..

Muka berminyak vs muka lembab

Muka saya memang jenis berminyak yang kombinasi tau..Rimas dibuatnya...Sebut aje apa jenama yang mengawal minyak di muka semua saya cuba semua saya nak beli..Tapi hampehhh...Sejak jumpa dan cuba Ephyra jangan tak tahu muka saya makin moist moist gitu..Best aje nak usap usap tau..Usap sekali tak percaya..Usap dua kali..Eh eh moist..Usap lagi dan lagi..Saya tidur memang guna krim malam. Tapi minum Ephyra saya tak pakai sebab saya boleh uji tahap kelembapan muka saya. Dan terbukti bangun pagi memang kulit muka moist.

Sembelit vs Lawas

Satu lagi masalah yang saya hadapi ialah sembelit..Tak boleh salah makan, salah minum confirmmmmm sembelit punya..Sakit tau..huhuhu..Sampaikan saya terpaksa bergantung pada ubat klinik untuk lembutkan najis..Ala ubat tuh kaler kuning,bila makan rasa manis...Tapi faham faham ajelah kan kalau makan ubat sangat kan tak elok sangat..Tapi redha ajelah makan ubat tuh. Tapi sejak minum Ephyra, alhamdulillah bersyukur sangat sangat sangatttt sebab sembelit dah takde...Bila nak membuang selesa aje,lawas tau...Kalau tak membuang 2,3 hari tak payah risaulah kena sembelit sebab still lawas lagi okey...Tak caya boleh try.

Lesu, lemah vs bertenaga

Sebagai wanita,ummi,isteri yang bekerjaya memang kena pentingkan kesihatan..Saya dulu memang kalau balik kerja memang cepat letih, tak bermaya. Mata tuh asyik nak tertutup aje...Badan bisa bisa, sakit..Sejak minum Ephyra, alhamdulillah bertenaga..2 kali ganda bertenaga tau. Bangun awal pagi start buat kerja sampai ke malam memang tak pernah letih..Dulu kalau time rehat tengahari wajib tidur. Sekarang tak tidur pun takpe sebab tak mengantuk dan masih bertenaga...

Jom berselfie dengan Ephyra

TERIMA KASIH Ephyra sebab kehadiran mu memang dinantikan...Terima kasih kembalikan semula HIDUP saya dan semua orang di luar sana...Terbukti dan ternyata EPHYRA - Ephyra Produk Halal Yang Rasa Amazing masa kini..

Nak tahu lebih lanjut tentang Ephyra??Meh terjah official website dan seangkatan dengannya..

no.telefon : 03 - 41417889
handphone : 019 - 3999238
email : info@oceanlife2u.com

26 ulasan:

  1. Memang nampak perubahannya,baguslah ephyra.....tapi mahal bagi kak nurul.

    BalasPadam
  2. Memang nampak perubahannya,baguslah ephyra.....tapi mahal bagi kak nurul.

    BalasPadam
  3. prob kulit muka kita sama laa... sy br je consume ephyra ni...belum smpi sbln lg...

    btw all the best!!

    BalasPadam
  4. ala muka dah iras2 mimey.. lg tmbh comel lh lepas ni..

    BalasPadam
  5. nampak berkesan kak..nampak lagi awet muda pas ni :)

    BalasPadam
  6. semuanya dgn izinNya..alhamdulillah..tahniah mimi

    BalasPadam
  7. woooow kak nanti raya mukaaaa glowing gituuuu terbaik :D yang pores tuh memang kurang laa...

    CT ada buat giveaway..
    mai jemput tengok kalau sudi boleh join jugak..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    BalasPadam
  8. mmng nmpk sngt bnyk perubahan baik.
    Tifaanvar

    BalasPadam
  9. Perghh..testimoni terbaik ni kak. Adudu..jeles ai. Huhu

    BalasPadam
  10. gpod luck mimie.
    dh siap ye.saya blom lagi ni..

    mmg nampak kan kesannya.kena amalkan selalu.pasti lagi kebaboooo hasilnya..
    in shaa Allah

    BalasPadam
  11. tak rugi cuba ephyra kan Mimie.
    Good luck :)

    BalasPadam
  12. ada perubahannya kak mimie.. good luck !

    BalasPadam
  13. good luck mimi... mg ada rezeki utk menang fasa seterusnya

    BalasPadam
  14. betul la ada perubahan must try it nie..

    BalasPadam
  15. assalamualaikum ummi...mmg terbaik la...:)

    BalasPadam
  16. Wah makin berseri2 la..good luck tau nanti.. =D

    BalasPadam
  17. GOOD LUCK..

    Syiera dari giveaway sama
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

    BalasPadam
  18. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  19. ketara kan perubahannya? bagus produk ni..

    BalasPadam
  20. Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

    Good luck ya... (^_^)

    BalasPadam
  21. Salam,

    Tahniah ya... (^_^)

    http://www.mialiana.com/2014/08/pengumuman-pemenang-fasa-kedua-giveaway.html

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.