Ahad, 6 Julai 2014

Buku (^_^)


Kulit depan buku bukan main macho lagi weiiii...Jet pejuang lagi...Luah gagah perkasa dalam hati ada taman hahaha...Taklah nak bagitahu buku nih saya tulis resipi resipi. Kira nih kitab rujukan untuk saya buat kek,roti,biskut dan macam macam lagi lah..Sila abaikan tulisan buruk tuh. Tulisan orang malas memang macam tuh...hahahaha...

22 ulasan:

  1. sonok kan ada buku resepi. hehe.. ayu pun ada.

    BalasPadam
  2. Amboi, rajinnya Mimi menulis resipi.

    BalasPadam
  3. DI BLOG SYIRA BANYAK RESEPI..SINGGAH LAA :D klik belah kanan side bar

    BalasPadam
  4. Haha. Sama macam mak saya. Ada buku khas untuk resipi.

    BalasPadam
  5. Tak perasan pun tulisan awak PU.....hehe...okje lagi sempoi tulis kat buku sekolah anak jer

    BalasPadam
  6. buku resepi sy xde yg tulis tangan semua print google... hihihi

    BalasPadam
  7. hehe...baru la rasa semangat juang nak masak kak..

    BalasPadam
  8. Hoho. Begitu rupenye. Skrg google ade segalanye. Just search je ape yg kita nak masak. Ana kekadang pakai khidmat google gak.

    BalasPadam
  9. mcm mak kite jugak. semua resipi tulis dalam buku.

    BalasPadam
  10. rajinnya nak buat buku resipe.. bagus-bagus.. teruskan usaha :D

    BalasPadam
  11. ros pun ada buku resepi.. suka jugak tulis :)

    BalasPadam
  12. tula kan..saya pon suka tulis resepi..carik resepi..

    BalasPadam
  13. rajinnya tulis resepi. kalau akak, mmg takdelah resepi2 ni. semua ikut cara dan style sendiri, campak2 je. hehehe

    BalasPadam
  14. hahaha... Tulisan saya lg buruk lebih2 lg dh lama x tulis guna poen. Rasa janggal sngt
    tifaanvar

    BalasPadam
  15. MV resepi semua main masuk dalam otak jer kak...hoho

    BalasPadam
  16. kita malas nak tulis..kita copy paste and pint jer..

    BalasPadam
  17. siap ada buku resepi lagi tu..fiza ni jenis tak rajin menyalin..print je..hehehe

    BalasPadam
  18. Rajinnya buat buku resepi.. Mcm kak sy dulu gak.

    BalasPadam
  19. sama mcm saya.
    bila tgk tivi cepat cepat nyalin dlm buku. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.