Khamis, 17 Julai 2014

Baju Raya kedua dan tudung Aina Auni


Baju raya untuk hari kedua beraya...Baju untuk raya pertama ada dekat pakcik saya..Tak tahulah dah siap ke belum...


Yang nih pulak tudung kanak kanak yang saya beli semalam dekat MYDIN SEREMBAN TERMINAL 2.Sesuai lah dgn baju raya pertama diorang...Murah je tau korang..Sehelai RM9.90 aje...Tak banyak pilihan yang ada, nih aje saya berkenan...

Saya tak paksa anak anak pakai tudung tau. Sila jangan salah faham!!!Tapi diorang sendiri yang seronok nak pakai so why not saya ajar kan...Bila dah besar nanti diorang dah terbiasa berhijab. Tinggal nak cari tudung kaler purple dan coklat sama kaler dengan baju raya kedua diorang aje. .

33 ulasan:

  1. alahai cumil je adik beradik ni tau..doa kan sue lepas ni kalo pregnant anak pompuan pulok la..kikikii

    BalasPadam
  2. saya pn dlm proses menggalakkan ank dara saya nan sorang tu berhijab. Smga bila bsr dh th menutup aurat dngn sendri

    tifaanvar

    BalasPadam
  3. cantik baju raya auni ngn aina... dh mcm kembar lak.... berapa lai lah baju raya diaorg nih kn

    BalasPadam
  4. suka la kak baju kurung mereka tu.. cantik!

    BalasPadam
  5. comel-comel anak dara kamu ni mimi
    kita berbesan nak? hehe

    BalasPadam
  6. amboi..dh posing baju raya..seronok letuwww..
    cantik mereka bertudung

    BalasPadam
  7. Hehe....ni mesti dah test beberapa kali ni PU....Mana kasutnya? kasut dah beli ke belum?
    suka tgk budak pompuan berfesyen sebab baju depa ni byk yg cantik cantikkan.... Tau dah tema tahun ni mesti merahkan...

    BalasPadam
  8. cantik je tengok diorang pakai. terletak jer

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak mie, comelnya anak2. suka tengok kening depa. terbentuk cantik. heee. lawanya pakai tudung.

    BalasPadam
  10. Comelnye die pakai tudung.... aunty aisya nak pinjam tudung buleh... ? hhehehe :D

    BalasPadam
  11. Comel anak2 akak bertudung. Bagus kecik2 dah ada kesedaran.

    BalasPadam
  12. Kecik2 dah bertudung bagus sbenarnya...

    BalasPadam
  13. Cantiknye baju dia. Di pakai pulak si comel. Tambah2 la cantik!

    BalasPadam
  14. Alhamdullilah. Kecik2 dah ada kesedaran sendiri. :)

    BalasPadam
  15. Comelnya dorang.. Nak2 si adik.. Muka bulat..

    BalasPadam
  16. Comelnya dorang.. Nak2 si adik.. Muka bulat..

    BalasPadam
  17. Wah2 sedondon...comel jer...x sbr nk tgok my kembar....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.