Aragon dan abcdefghijklmnopqrstuvwxyz i love you

Fiil incik hubby saya..Petang petang buat lawak...Entah pape dia nih tau...Sungkit idong dia kang...

Aragon tuh arrogant...Sebab saya tengah tengok drama Love You Mr Arrogant masa incik hubby wassup..Bila saya tanya aragon apa aragon dia bantai balas?????????????Korang baca la sendiri..Segan lak nak sebut..



Lepas tuh yang abcdefghijklmnopqrstuvxyz i love you tuh pulak dia tengah tengok hindustan hum saath saath hain kat ntv7..Apa lagi memang kena sengal lah dengan saya..Bila dah bosan memang macam tuh fiil dia...Ermmm terus teranglah saya cakap, seronok bila time dia bergurau time muka serius je ai is nyampesss tengokkk...Macam cencorot..


12 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.