Ahad, 27 Julai 2014

Air Jambu Batu

Assalamualaikum....

Feveret air saya nih tau...Air jambu batu..Kordial jambu batu nih saya dapat free..Bos bagi..Ada byk jnis kordial tapi since memang meroyan benau dengan air jambu batu amik nih jela...


Walaupun rasa kordial nih tak sehebat air jambu batu yang dijual kat luar sana tapi bagi tekak saya bolehlah kan daripada takde...Dah lama kepingin sangatttt nak minum air jambu batu..Susah betul nak cari orang jual sekarang nih...


Lain macam pulak tengok kaler air jambu nih kan...Hehehe...Kaler hijau air nih cantik sebenarnya tapi nampak macam hijau lumut sebab nak dapat feel minum air jambu batu ai is letak serbuk asam dalam air..Barulah feel minum air jambu batu kan...

Siapa kat sini suka air jambu batu macam saya..Angkat tangan??

11 ulasan:

  1. saya suka air jambu ni. Tapi yg fresh lebih hhuumpphh... Yg kordial x prnh mnm.

    Tifaanvar

    BalasPadam
  2. saya :)
    blh dikatakan seminggu mesti buat air jambu batu sendiri
    beli buah pastu blend sndiri..

    BalasPadam
  3. Err..ana kurang ngan air jambu batu ni. Kakak ana suke giler. Lgpun bazar sni berderet org jual air jambu batu. Tiap kali singgah, kakak ana selalu beli.

    BalasPadam
  4. suka gak..hihi

    kat umh ada jmbu nanti nak buat jus jambu =)

    BalasPadam
  5. Kalau family saya suka blend sendiri jambu batu tu.. Pastu tambah asam boi dgn ais.. Sangatlah nikmat rasanya kak..

    BalasPadam
  6. uish. gambar, bersinar-sinar gitu. >.<

    BalasPadam
  7. nampak macam tebu pula. eh, Ros pun suka jugak. tapi nak dapat minum tu payah kan.

    BalasPadam
  8. time2 cuaca panas dapat minum jus nie best jugak..=D

    BalasPadam
  9. saya tak pernah cuba sebenarnya
    kalau imi dah kata sedap, sedaplah tu
    nanti cuba =)

    BalasPadam
  10. kat mana nak beli kordial ni umi? tolong tanya bos plssss...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.