Khamis, 3 Julai 2014

Aina vs harimau


Keywords lain ok aje kan...Bila bulan puasa keywords berkaitan dengan makanan memang popular...Tapi keywords yang satu nih buat saya tak kering gusi..AINA VS HARIMAU...Dah lah nama anak ai Aina...Berani sangatkah si Aina tuh nak vs pak belang...hahaha...Entah pape keywords nih lah...Bikin hati wa ala suka ati mehh...

15 ulasan:

  1. Wakakakaka ! Ini kita pun geli hati. Terus terbayang muka aina jerkah harimau. Wakakakaka. :P

    BalasPadam
  2. haha..hadoi la.yang ni lawak.cayalah aina boleh lawan pak belang!

    BalasPadam
  3. lame fifi tak singgah sini!~ keyword makanan memang femes sekarang..

    BalasPadam
  4. sll nya keywords yg org kat blog x masuk akal je

    BalasPadam
  5. Haha... dahsyat Aina kalau gitu...
    ;D

    BalasPadam
  6. hehehe tah apa la motif org cari tu kat google..

    BalasPadam
  7. woahhh ! pakat dok search makanan . Aina vs Harimau . Okey ! yg ni lawak . Amenda la yg dia nk tau sngt pasai Aina vs harimau tu . Harimau malaya kut . hehehe

    BalasPadam
  8. Kekadang boring2 tu..tu yg keyword pelik2 tuh. Haha

    BalasPadam
  9. bulan Ramadhan ni, banyak keyword resepi di blog Ros..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.