Jumaat, 13 Jun 2014

Theme dan keyboard yang cantik untuk smartphone

Assalamualaikum...

Before this ada aje kawan kawan tanya macam mana theme phone saya nampak comel cantik aje kan...Hahh...meh saya tunjuk kat korang theme yang saya dah guna dan sedang guna...Sebelum tuh saya guna theme cupcakes...Sebab dah jemu bijik mata nak something new,tukar theme lain pulak...




Yang atas nih theme Sweetie...Memang susweetttt aje ngko....




Sekarang ummi budak guna theme cute pinky cat nih hah...Ala lupa nama theme dia tapi asal ada bunyi cat tuh kannnn....


Okey yang nih pulak keyboard handphone saya...Before this kaler pink jugak tapi semua pink lah .Kali nih ubah sikit taste...

Nak theme dan keyboard cantik korang pergi aje Play Store/Google Play,korang type GO Launcher X...Kat situ korang akan jumpalah GO Keyboards,GO theme dan so on.. Tapi bila dah berkenan korang kena tengok dulu ada yang kena bayar ada yang free...Nak bezakan yang kena bayar dan free senang aje..Yang kena bayar ada button GET NOW..Kalau free ada button DOWNLOAD...Tapi tapi kalau korang tak berkenan korang pergi terjah aplikasi lagi satu nih...KITTY PLAY..Simbol dia macam kat gambar kat atas nih (gambar no.7)..

Bukan setakat theme atau keyboard aje boleh cantik,korang punya view message pun boleh ubah..Kalau selama nih background message biasa biasa aje tapi kali nih korang boleh tukar background message..Tak caya korang try ye nanti.

Lupa lak nak bagitau KITTY PLAY nih sama lah macam GO Theme tuh...Ada free ada bayar punya. Tapi Kitty Play nih lagi awesome comel loteh diorang punya design..Meroyan jadinya...Nih pun saya tak habis explore ye sayang sayang semua. Silap haribulan keyboard sedia ada nih dak Mimie tukar lagi...Selagi tak puas hati selagi tuh ai tukar tukar sampai hati puas...hahahaha (ketawa jahat)

17 ulasan:

  1. comelnyaa.. boleh la buat lepas ni :)

    BalasPadam
  2. Eh eh eh , kita pun pakai GO GO ni juga. Tapi dah tak rajin dah nak godek theme sejak tab ni pun macam diminta baling ke dinding. Ekekeke. :P

    BalasPadam
  3. comel.. untung kalau pakai hp ada android..yg tak ada android tak dapatlah.

    BalasPadam
  4. Comel..walaupun saya suka pink.. tapi theme ni ayu sangat la kak :P

    BalasPadam
  5. terus nurul donload kak...hehehe

    tq for sharing..bisan2 leh godek2 theme lain plak...hehehe

    BalasPadam
  6. comelnya.. tapi memory phone saya ciput sangat.. mmg basic je la.. huhu

    BalasPadam
  7. Masa guna hp note rajin la godek buh theme go launch ni... Dh pkai sony ni... Terasa mls dh sbb sony punya theme dh santik hehe

    BalasPadam
  8. saya pn kalo dh buhsan tukar theme kat OVI Store Nokia

    BalasPadam
  9. comei akak.. nak download la.. ros punya yang basic je..

    BalasPadam
  10. shida dah xlarat nk pkai theme kak oi..skg mls dah sbb cepat je batery abis haihh ..

    BalasPadam
  11. comel...nak gi terjah lepas ni..jemu tengok theme handphone yang plain ni..hehe

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.