Khamis, 5 Jun 2014

Terima hadiah buku lagi

Tadi masa sibuk chit chat dengan kawan office saya terima parcel dari PTS. Tertanya tanya jugak bila masa saya order buku....Pastu tertanya siapa yang bagi...

Bila dah bukak parcel barulah tahu buku tuh daripada siapa...


Terima kasih Mar Mansor sebab sudi beri saya buku lagi...Kali nih tajuk Cerita dari Syurga...Tengok tajuk dah tau best..Tapi nak kena habiskan buku Fatwa untuk Wanita tuh dulu sebab baru baca separuh. Masa yang sangattt cemburukan saya sampai takde masa nak baca. In shaa Allah saya akan habiskan baca jugak.

13 ulasan:

  1. tambah koleksi kan, kak ana lama dah tak beli buku2 ilmiah ni,last masa pesta buku hari tu je.. :)

    BalasPadam
  2. selalu beli buku kat pts ni..
    bagi buku boleh share ilmu kan..
    lg 1, malas g pos opis nk pos barang..huhuhu..
    enjoy reading

    BalasPadam
  3. membaca mmg perlukan masa kan mimi, barulah dpt feel jalan ceritanya dan faham isi kandungannya

    BalasPadam
  4. boleh la share isi kandungan buku ni nanti ;-)

    BalasPadam
  5. tajuk nampak best cite tu...slmt membaca...:)

    BalasPadam
  6. Bestnya dapat buku lagi... Tajuk pun macam best je... Kalau nrl lambat juga nak abih baca satu buku camni, dah lama x membaca ni... :)

    BalasPadam
  7. macam bes jee...nanti nak usyar le pts..

    BalasPadam
  8. Bestnya dapat hadiah novel atau buku..tp akak ni dh berpuluh pending tk baca2..pegang je buku mata mengantuk hahah

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.