Ahad, 1 Jun 2014

Susu UHT Berperisa Coklat 1 Malaysia

Officemates saya bagi air kotak susu UHT...Sekali 4 kotak. Alhamdulillah rezeki anak anak. Wife dia cikgu sekolah dapat banyak, so dia agih agih kan kitorang yang ada anak anak kecil nih....

Sampai rumah bukan main seronok Aina Auni dapat air kotak nih....Saya rasa sikit aje sedap jugak susu coklat 1 Malaysia nih...


Teringat pulak masa sekolah rendah dulu...Dapat minum milobfrre, dapat air kotak coklat free...Memang best la..Rasa macam nak masuk sekola balik jadi anak murid aje...hahaha

15 ulasan:

  1. Agaknye cuti sekolah. Stok still ade lagi. Tu yg agih2 kan tu. Ye dak? Hehe. Dulu selalu dapat susu coklat kt skolah. :D

    BalasPadam
  2. rasanya masa sekolah dulu pon ada dpt susu uht free camni,,,x pastu apa namanye..

    BalasPadam
  3. Aah smla ms skola dl seronok dpt minum susu kotak camni..

    BalasPadam
  4. wow. teringat zaman sekolah. tapi sebelum minum jangan lupa baca garis panduan minum air kotak 1 Malaysia :)

    BalasPadam
  5. mmng every year tertunggu2 nk dpt air kotak free

    BalasPadam
  6. Time sklh mmg best. Tp yg x bestnya kena bgn pg nk pg sklh. Klw sklh petang best la.

    BalasPadam
  7. Time sklh mmg best. Tp yg x bestnya kena bgn pg nk pg sklh. Klw sklh petang best la.

    BalasPadam
  8. sama tak rasa macam susu sekolah dulu2. sekarang diorang nyer rasa sama ngan yang susu dutch lady tu kan. saya suka yang dulu dulu nyer rasa

    BalasPadam
  9. Alhadmulillah.. rezeki kan.. packaging dia pun nampak cantik ..

    BalasPadam
  10. dh lama kot tak minum susu kotak mcm msa zmn skolah dulu kan. hihi

    BalasPadam
  11. ha'a kan, zaman sekolah dulu selalu dapat =)

    BalasPadam
  12. a'aa kan, zaman sekolah dulu dpt air kotak free.. bkn main lagi seronok.. hihi

    BalasPadam
  13. Mmg heaven la kalau nampak lori milo datang kat sekolah kan..

    BalasPadam
  14. teringat zaman sekolah dulu.. berat beg bawa balik susu kotak.. hehe

    BalasPadam
  15. Ingt jugak..dulu berebut nak dpt air kotak free ni.seronok..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.