Senarai semak top pengomen

ENTRY MELEKAT
UNTUK ENTRY BARU SILA SKROLL BAWAH YE..

Assalamualaikum...

Hari nih saya nak buat senarai semak top pengomen bulan Januari hingga Mei 2014...

Kalau orang lain guna istilah top komenter lah top pengkomen lah, saya guna istilah pengomen..Da jugak beberapa blogger guna istilah pengomen. Tak kisahlah bunyi macam pelik ke apa ke asalkan orang faham..hahaha...Dah dah malas nak merapu...Okey yang tersenarai please alert ye..Yang mana saya dah garuskan nama maknanya dah bagi details...

Pengomen Januari hingga Mei 2014


  • Qasehnya Rania
  • Ayut
  • Maria Firdz
  • Yana Yani
  • Ros_Reeza
  • Nurzakiah Hanum
  • Azhafizah Md Nor
  • Niesa
  • Tifaanvar
  • Shida Radzuan

Yang belum beri details, sila beri details ye sayang sayangku semua..Bagi nama dan alamat ke mimiazirah84@gmail.com 

Nota kaki* Mulai Jun 2014,saya akan senaraikan 10 top pengomen beserta review blog sekali.

26 comments:

  1. oklah tu mimi dh terima details saya

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada mereka yang dapat review blognya...

    BalasPadam
  3. Nak komen banyak banyaklah camni. Hahaha. Tahniah kepada yang tersenarai. ^^

    BalasPadam
  4. Tahniah buat semua top komentator... :)

    BalasPadam
  5. tahniah buat top-top pengomen tersebut.. :)

    BalasPadam
  6. salam k.mimi..
    tahniah buat top pengomen tegarrr :)))

    BalasPadam
  7. ehh..xprasan ada nama niesa..hehehe..niesa bg details asap!yeayy!tq kak mimi.. ;)

    BalasPadam
  8. rasa macam dah lama tak jejak sini...tahniah pada yg tersenarai

    BalasPadam
  9. harap nanti mereka bg details cepat2..

    BalasPadam
  10. Yeayyyy dapat hadiah!!! Haha bersungguh benor padahal diri takde kaitan pun...okey nanti saya berusaha nak masuk dalam senarai top pengomen tu ye hehe...

    BalasPadam
  11. wow! sesi menghargaii pengomen.. bagussss kak ;))

    BalasPadam
  12. tak berjaya dalam senarai..
    tahniah buat semua nama tu

    BalasPadam
  13. tahniah semua..kfieda dh lama dh tak merasa pengomen terhebat...hihihi..kalau dlu duk dpt hadiah pengomen bulanan sokmo..

    BalasPadam
  14. hehe macam pomen pulak,
    akak pun guna pengomen
    btw tahniah untuk mereka :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.