Segmen 12 Jam Bloglist #9 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 14 Jun 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #9 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

21 comments:

  1. semoga terpilih ya.
    menjawab soal arzmoha.com
    mana-mana bloglist yg guna arzmoha.blogspot akan redirect ke arzmoha.com kak mimi. ok jugak servis dari syokhost. dia buat semuanya. saya diperkenalkan oleh blogger lain jugak. tapi sebelum tu ada mencari tentang dotcom di blog HH

    BalasPadam
  2. tak sempat nak join. huhu.. terlepas..

    BalasPadam
  3. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ade buat segmen juga...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html

    BalasPadam
  4. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #9.

    Entri anda telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2014. All the best ya.. (^_^)

    BalasPadam
  5. salam..ida singgah
    .http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. Singgah dr segmen sama, gud luck :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama...
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html
    good luck :)

    BalasPadam
  8. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/06/segmen-12-jam-bloglist-9-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. tahniah

    http://www.mialiana.com/2014/06/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..